Pazartesi’ye kadar ev ödevi!

Spor 24.03.2020 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Pazartesi’ye kadar ev ödevi!

GEBZESPOR 30 MART’TA KULÜP TESİSLERİNDE TOPLANACAK

Liglere ara verilmesi nedeniyle beklemeye geçen Gebzespor, boş durmuyor. 30 Mart’ta takımı toplama kararı alan teknik heyet, o güne dek oyuncuların idmansız kalmaması adına her futbolcuya özel antrenman programı verdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Türkiye’de tüm liglerin ertelenmesinin ardından gözler takımların toplanma tarihine çevrilirken, Gebzespor yönetiminden de açıklamada geldi. Mor beyazlı ekibimiz, 30 Mart Pazartesi günü toplanarak çalışmalarına yeniden start verecek. Bunun yanı sıra futbolcuların topbaşı gününe kadar antrenmansız kalmasını istemeyen teknik heyetin, geçtiğimiz günlerde oyunculara antrenman programı verdiği öğrenilirken, Gebzesporlu oyuncuların çalışmalarını evlerinde sürdürdüğü öğrenildi. Bölgesel Amatör Lig 10.Grup’ta yer alan Gebzespor, ligin bitimine 4 hafta kala 33 puanla 6.sırada yer alıyor. Mor Menekşeler kalan haftalarda sırasıyla Yalovaspor(d), İlimtepe Kullarspor, Çiğli Belediyespor(d) ve Atlasspor ile karşılaşacak.
GEBZESPOR 30 MART’TA KULÜP TESİSLERİNDE TOPLANACAK

Liglere ara verilmesi nedeniyle beklemeye geçen Gebzespor, boş durmuyor. 30 Mart’ta takımı toplama kararı alan teknik heyet, o güne dek oyuncuların idmansız kalmaması adına her futbolcuya özel antrenman programı verdi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Türkiye’de tüm liglerin ertelenmesinin ardından gözler takımların toplanma tarihine çevrilirken, Gebzespor yönetiminden de açıklamada geldi. Mor beyazlı ekibimiz, 30 Mart Pazartesi günü toplanarak çalışmalarına yeniden start verecek. Bunun yanı sıra futbolcuların topbaşı gününe kadar antrenmansız kalmasını istemeyen teknik heyetin, geçtiğimiz günlerde oyunculara antrenman programı verdiği öğrenilirken, Gebzesporlu oyuncuların çalışmalarını evlerinde sürdürdüğü öğrenildi. Bölgesel Amatör Lig 10.Grup’ta yer alan Gebzespor, ligin bitimine 4 hafta kala 33 puanla 6.sırada yer alıyor. Mor Menekşeler kalan haftalarda sırasıyla Yalovaspor(d), İlimtepe Kullarspor, Çiğli Belediyespor(d) ve Atlasspor ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.