Pazaryerinde çalışmalar tam gaz

Darıca 25.06.2019 - 17:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Pazaryerinde çalışmalar tam gaz

Darıca Belediyesi tarafından Cami Mahallesi’nde yapılan Kapalı Pazar Yerinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.  Darıca Belediyesi tarafından Cami Mahallesi’ne yapılan kapalı sabit pazarla birlikte merkez mahallelerdeki pazar sorunu tamamen çözülürken, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor. Alt katı kapalı otopark olarak hizmet verecek olan Kapalı Pazar Yeri mimari projesiyle ilçeye değer katacak. Çok amaçlı, üstü kapalı ve modern bir şekilde planlanan sabit pazar projesinin alt katına ise 360 araç kapasiteli otopark yapılacak. Kapalı Semt Pazarının kurulmasıyla birlikte pazartesi ve perşembe günleri kurulan pazar yerlerinin buraya taşınması planlanıyor. KÜBRA AKABALI

Darıca Belediyesi tarafından Cami Mahallesi’nde yapılan Kapalı Pazar Yerinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.  Darıca Belediyesi tarafından Cami Mahallesi’ne yapılan kapalı sabit pazarla birlikte merkez mahallelerdeki pazar sorunu tamamen çözülürken, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor. Alt katı kapalı otopark olarak hizmet verecek olan Kapalı Pazar Yeri mimari projesiyle ilçeye değer katacak. Çok amaçlı, üstü kapalı ve modern bir şekilde planlanan sabit pazar projesinin alt katına ise 360 araç kapasiteli otopark yapılacak. Kapalı Semt Pazarının kurulmasıyla birlikte pazartesi ve perşembe günleri kurulan pazar yerlerinin buraya taşınması planlanıyor.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.