Pehlivan'a Son Görev!

Darıca 13.12.2017 - 16:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Pehlivan'a Son Görev!

Gebze ve Darıca’nın Eski Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan’ın annesi vefat etti. Anne Selim Pehlivan, Darıca’da kılınan cenaze namazının ardından ebediyete uğurlandı.

2009 yılından beri Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini yürüten Pehlivan, 10 Yıl Darıca, 5 yıl da Gebze Belediye başkanlığı yapmıştı. Pehlivan’ın Darıca Osmangazi mahallesinde yaşayan Annesi Selim Pehlivan, bugün sabah hayatını kaybetti. Pehlivan, bugün ikindi namazına müteakip Osmangazi mahallesi Merkez caminde kılınan cenaze namazının ardından Nenehatun mezarlığında toprağa verildi. PEHLİVAN’I YALNIZ BIRAKMADILAR Annesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan İbrahim Pehlivan’ı siyaset, Bürokrasi, Spor ve İş dünyasından çok sayıda kişi bu zor gününde yalnız bırakmadı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İlçe Başkanları başta olmak üzere çok sayıda seveni Pehlivan’a taziye dileklerini iletti. Hedef gazetesi olarak Pehlivan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. 
Gebze ve Darıca’nın Eski Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan’ın annesi vefat etti. Anne Selim Pehlivan, Darıca’da kılınan cenaze namazının ardından ebediyete uğurlandı.

2009 yılından beri Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini yürüten Pehlivan, 10 Yıl Darıca, 5 yıl da Gebze Belediye başkanlığı yapmıştı. Pehlivan’ın Darıca Osmangazi mahallesinde yaşayan Annesi Selim Pehlivan, bugün sabah hayatını kaybetti. Pehlivan, bugün ikindi namazına müteakip Osmangazi mahallesi Merkez caminde kılınan cenaze namazının ardından Nenehatun mezarlığında toprağa verildi.

PEHLİVAN’I YALNIZ BIRAKMADILAR

Annesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan İbrahim Pehlivan’ı siyaset, Bürokrasi, Spor ve İş dünyasından çok sayıda kişi bu zor gününde yalnız bırakmadı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İlçe Başkanları başta olmak üzere çok sayıda seveni Pehlivan’a taziye dileklerini iletti. Hedef gazetesi olarak Pehlivan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.