Pekmezoğlu İnanarak Çalışıyor

Darıca 24.12.2018 - 13:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Pekmezoğlu İnanarak Çalışıyor

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde ittifak anlaşmaları çerçevesinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayını belirleyecek olan İYİ Parti’nin ilçelerde nasıl bir uygulama içinde olacağı netlik kazanmadı. Darıca Belediyesi İYİ Parti belediye Başkan Aday Adayı Recep Pekmezoğlu durumun netlik kazanmamasına karşılık ilçede ki seçim çalışmalarını tüm hızla sürdürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için İYİ Parti’nin adayının ilçe belediye başkanlıkları için ise CHP’nin adayları ile yarışılacağı bir seçim sürecinin İYİ Parti ilçe belediye başkan aday adayları arasında da bir belirsizlik yarattığı ortaya çıktı. İYİ Parti Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Recep Pekmezoğlu seçimde partisinin yer alacağı öngörüsü ve partisinde adayı olma olasılığını yüksek oranda görerek seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiği görüldü. İlçenin tüm noktalarına pankartını asan Pekmezoğlu, ev ve esnaflara yönelik ziyaretlerini yaparak partisi için seçim propagandasına devam ediyor. Pekmezoğlu, ,partisinin aday gösterilmesi ve seçim sürecinde sahada yer almaları halinde Darıca Belediyesi’ne İYİ Parti bayrağını da dikeceklerini  belirtti. Haber: Adnan Ayvaz

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde ittifak anlaşmaları çerçevesinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayını belirleyecek olan İYİ Parti’nin ilçelerde nasıl bir uygulama içinde olacağı netlik kazanmadı. Darıca Belediyesi İYİ Parti belediye Başkan Aday Adayı Recep Pekmezoğlu durumun netlik kazanmamasına karşılık ilçede ki seçim çalışmalarını tüm hızla sürdürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için İYİ Parti’nin adayının ilçe belediye başkanlıkları için ise CHP’nin adayları ile yarışılacağı bir seçim sürecinin İYİ Parti ilçe belediye başkan aday adayları arasında da bir belirsizlik yarattığı ortaya çıktı. İYİ Parti Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Recep Pekmezoğlu seçimde partisinin yer alacağı öngörüsü ve partisinde adayı olma olasılığını yüksek oranda görerek seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiği görüldü. İlçenin tüm noktalarına pankartını asan Pekmezoğlu, ev ve esnaflara yönelik ziyaretlerini yaparak partisi için seçim propagandasına devam ediyor. Pekmezoğlu, ,partisinin aday gösterilmesi ve seçim sürecinde sahada yer almaları halinde Darıca Belediyesi’ne İYİ Parti bayrağını da dikeceklerini  belirtti.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.