Pekyörür: “Değer vermeyene, değer vermiyoruz”

Siyaset 29.08.2018 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Pekyörür: “Değer vermeyene, değer vermiyoruz”

CHP ESKİ İL KADIN KOLLARI BAŞKANI SEVİM PEKYÖRÜR’DEN CHP PM ÜYESİ VE KOCAELİ MİLLETVEKİLİ HAYDAR AKAR’A SİTEM DOLU SÖZLER

CHP’nin emektar ismi, il kadın kolları eski başkanı Sevim Pekyörür, CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’a sitem dolu sözler sarf etti, “artık sana değer vermiyorum” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi denilince Kocaeli’de akla gelen isimlerden biri olan Sevim Pekyörür, yakın zaman önce diz ameliyatı oldu. Pekyörür’ün hastane odası ziyaretçi akınına uğradı. Çok sayıda partili eski başkanı yalnız bırakmadı. Fakat bir kişi vardı ki, Pekyörür’ü ne ziyaret etti, ne geçmiş olsun demek için aradı. O kişi, Sevim Pekyörür’ün köylüsü, ağabeyim dediği milletvekili ve PM üyesi Haydar Akar idi. Haydar Akar, Sevim Pekyörür’e karşı en başından beri mesafeli bir isim. Ancak bu mesafesini hastalık gibi önemli zamanlarda da koruyan Akar’a Pekyörür adeta isyan etti. Kendi sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla Haydar Akar’a göndermede bulunan Pekyörür, “Beraber görev yaptığı insana böyle davranan değer vermeyen üyesine değer verir mi? Biz kadınlar değer vermeyene artık değer vermiyoruz” dedi. Akar’ın köylüsü ve beraber çalıştığı eski il kadın kolları başkanına yaptığı vefasızlığa çoğu partiliden de tepki geldi. “DEĞER VERMEYENE DEĞER VERMİYORUZ” CHP il kadın kolları eski başkanı Pekyörür’ün paylaşımı şöyle: “Bu kadar vefasızlık neden bir PM üyesi vekil iki buçuk yıl birlikte görev yaptığım aynı köyün insanı hatta abi dediğim insan hastalığım süresi içinde ne aramış nede gelmiştir. Küçük yaşımdan beri bu partiye emeğimi yüreğimi koydum her bir cumhuriyet sevdalısı gibi son görevimi layıkıyla yaptığıma inanıyorum sadece soruyorum? Beraber görev yaptığı insana böyle davranan değer vermeyenin üyesine sizce değer verir mi sonuçlar ortada. Kocaeli’yi yeniden kazanmak için egolarınızı bırakın. Herkes konuşuyor diye de kızmayın konuşulmasına müsaade edecek şeyler yapmayın. Biz Kadınlar değer vermeyene artık değer vermiyoruz” dedi.  
CHP ESKİ İL KADIN KOLLARI BAŞKANI SEVİM PEKYÖRÜR’DEN CHP PM ÜYESİ VE KOCAELİ MİLLETVEKİLİ HAYDAR AKAR’A SİTEM DOLU SÖZLER

CHP’nin emektar ismi, il kadın kolları eski başkanı Sevim Pekyörür, CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’a sitem dolu sözler sarf etti, “artık sana değer vermiyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi denilince Kocaeli’de akla gelen isimlerden biri olan Sevim Pekyörür, yakın zaman önce diz ameliyatı oldu. Pekyörür’ün hastane odası ziyaretçi akınına uğradı. Çok sayıda partili eski başkanı yalnız bırakmadı. Fakat bir kişi vardı ki, Pekyörür’ü ne ziyaret etti, ne geçmiş olsun demek için aradı. O kişi, Sevim Pekyörür’ün köylüsü, ağabeyim dediği milletvekili ve PM üyesi Haydar Akar idi. Haydar Akar, Sevim Pekyörür’e karşı en başından beri mesafeli bir isim. Ancak bu mesafesini hastalık gibi önemli zamanlarda da koruyan Akar’a Pekyörür adeta isyan etti. Kendi sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla Haydar Akar’a göndermede bulunan Pekyörür, “Beraber görev yaptığı insana böyle davranan değer vermeyen üyesine değer verir mi? Biz kadınlar değer vermeyene artık değer vermiyoruz” dedi. Akar’ın köylüsü ve beraber çalıştığı eski il kadın kolları başkanına yaptığı vefasızlığa çoğu partiliden de tepki geldi.

“DEĞER VERMEYENE DEĞER VERMİYORUZ”

CHP il kadın kolları eski başkanı Pekyörür’ün paylaşımı şöyle: “Bu kadar vefasızlık neden bir PM üyesi vekil iki buçuk yıl birlikte görev yaptığım aynı köyün insanı hatta abi dediğim insan hastalığım süresi içinde ne aramış nede gelmiştir. Küçük yaşımdan beri bu partiye emeğimi yüreğimi koydum her bir cumhuriyet sevdalısı gibi son görevimi layıkıyla yaptığıma inanıyorum sadece soruyorum? Beraber görev yaptığı insana böyle davranan değer vermeyenin üyesine sizce değer verir mi sonuçlar ortada. Kocaeli’yi yeniden kazanmak için egolarınızı bırakın. Herkes konuşuyor diye de kızmayın konuşulmasına müsaade edecek şeyler yapmayın. Biz Kadınlar değer vermeyene artık değer vermiyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.