19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

PEKYÖRÜR; "TÜZÜĞÜ BİLMİYORLAR"

Kocaeli 25.11.2016 - 10:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

PEKYÖRÜR; "TÜZÜĞÜ BİLMİYORLAR"

CHP İl Kadın Kolları yönetiminden 3 kişinin istifa etmesini değerlendiren başkan Sevim Pekyörür, “Aramızda bir sorun yok” dedi Dün CHP İl Kadın Kolları yönetiminde bulunan Yasemin Erim Karaca, Zeynep Öksüz ve Dilek Dumanoğlu görevlerinden istifa etmişti. İstifaların nedeni olarak ise istifa eden kişilerin İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür ile ters düştükleri iddiaları gösterilmişti. Konuyla ilgili konuşan Pekyörür, “ İstifa haberleri doğru. Kendi tercihleri tabii ki. Zaman zaman eşler de boşanıyor. Onlar da anlaşamayıp ayrıldılar” dedi.   TÜZÜĞÜ BİLMİYORLAR Sevim Pekyörür, kadın kolları yönetiminden 3 kişi düşerse başkanlığının da düşeceği iddialarına da cevap verdi. Tüzüğümüzü bilmiyorlar diyen Pekyörür, “ 4 kişi daha istifa ederse yönetim düşecek diyorlar. Öyle bir şey yok. Bizim tüzüğümüze göre aynı gün 7 kişi istifa ederse başkan düşer” ifadelerini kullandı.   ARAMIZDA SORUN YOK Yasemin Erim Karaca, Zeynep Öksüz ve Dilek Dumanoğlu’nun kendisiyle yaşadıkları problemler nedeniyle istifa ettiği söylentilerini de yanıtlayan Pekyörür, “ Aramızda bir sorun yok. Biz yıldır birlikte çalışıyoruz. Ama onlar çalışmak istemediler. Bazıları işleri, bazıları ailevi nedenlerle kadın kollarından istifa ettiler ama hala partimizin üyeleri” dedi. 

CHP İl Kadın Kolları yönetiminden 3 kişinin istifa etmesini değerlendiren başkan Sevim Pekyörür, “Aramızda bir sorun yok” dedi

Dün CHP İl Kadın Kolları yönetiminde bulunan Yasemin Erim Karaca, Zeynep Öksüz ve Dilek Dumanoğlu görevlerinden istifa etmişti. İstifaların nedeni olarak ise istifa eden kişilerin İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür ile ters düştükleri iddiaları gösterilmişti. Konuyla ilgili konuşan Pekyörür, “ İstifa haberleri doğru. Kendi tercihleri tabii ki. Zaman zaman eşler de boşanıyor. Onlar da anlaşamayıp ayrıldılar” dedi.
 
TÜZÜĞÜ BİLMİYORLAR
Sevim Pekyörür, kadın kolları yönetiminden 3 kişi düşerse başkanlığının da düşeceği iddialarına da cevap verdi. Tüzüğümüzü bilmiyorlar diyen Pekyörür, “ 4 kişi daha istifa ederse yönetim düşecek diyorlar. Öyle bir şey yok. Bizim tüzüğümüze göre aynı gün 7 kişi istifa ederse başkan düşer” ifadelerini kullandı.
 
ARAMIZDA SORUN YOK
Yasemin Erim Karaca, Zeynep Öksüz ve Dilek Dumanoğlu’nun kendisiyle yaşadıkları problemler nedeniyle istifa ettiği söylentilerini de yanıtlayan Pekyörür, “ Aramızda bir sorun yok. Biz yıldır birlikte çalışıyoruz. Ama onlar çalışmak istemediler. Bazıları işleri, bazıları ailevi nedenlerle kadın kollarından istifa ettiler ama hala partimizin üyeleri” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.