19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Perinçek’ten İl Başkanlarına görev!

Kocaeli 12.04.2020 - 12:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Perinçek’ten İl Başkanlarına görev!

Vatan Partisi İl Başkanları, Genel Başkan Doğu Perinçek’in başkanlığında toplandı. Video konferans yöntemiyle yapılan toplantıda, Koronavirüs salgınının ekonomiye etkisi değerlendirildi. Üretim Devrimi için bütün illerde propaganda seferberliği kararı alındı. Yeni tip Koronovirüs salgınına rağmen Vatan Partisi’nde siyasi çalışmalar ve toplantılar hız kesmeden devam ediyor. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in başkanlığında il başkanları, video konferans toplantısında bir araya geldi. Korona sürecinde illerdeki son duruma ilişkin raporlar, parti yönetimine sunuldu.  Salgının tırmandırdığı ekonomik krize vurgu yapan Vatan Partisi Genel Başkanı, il başkanlarından Üretim Devrimi programını en geniş çevreye anlatmalarını istedi. “Ekonomimiz için sadaka dağıtmak çözüm değil, üretim çarkını döndürmek çözüm” diyen Perinçek, bu konuda bütün teşkilata “propagandaya yoğunlaşma” talimatı verdi. Perinçek, “Partimiz, milletimizi bütün zorluklardan çıkarmaya hazır, siyasetlerimiz ve önerilerimiz milletimizce benimseniyor” ifadelerini kullandı. Propaganda Bürosu Başkanı Serdar Üsküplü de başta sosyal medya olmak üzere bütün kitle iletişim araçlarıyla seferberlik başlattıklarını açıkladı. “EKMEK TEKNESİNİ KORUYACAĞIZ” Önceki gün Aydınlığa Çıkış Bildirgesi’ni kamuoyuna ilan eden Vatan Partisi,  “Üyelik kampanyası” başlattı. Başta üreticiler olmak üzere çok sayıda kesimi partiye kazanmayı hedefleyen Vatan Partisi’nin son dönemdeki ana söylemi “Ekmek teknesini koruyacağız.” Bu kapsamda partililer, Doğu Perinçek’in yazdığı Üretim Devrimi kitabının tanıtılmasına ve tartışılmasına odaklandı. Kaynak Yayınları’ndan basılan kitabın satışı internet ortamında yapılıyor.

Vatan Partisi İl Başkanları, Genel Başkan Doğu Perinçek’in başkanlığında toplandı. Video konferans yöntemiyle yapılan toplantıda, Koronavirüs salgınının ekonomiye etkisi değerlendirildi. Üretim Devrimi için bütün illerde propaganda seferberliği kararı alındı.

Yeni tip Koronovirüs salgınına rağmen Vatan Partisi’nde siyasi çalışmalar ve toplantılar hız kesmeden devam ediyor. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in başkanlığında il başkanları, video konferans toplantısında bir araya geldi. Korona sürecinde illerdeki son duruma ilişkin raporlar, parti yönetimine sunuldu.  Salgının tırmandırdığı ekonomik krize vurgu yapan Vatan Partisi Genel Başkanı, il başkanlarından Üretim Devrimi programını en geniş çevreye anlatmalarını istedi. “Ekonomimiz için sadaka dağıtmak çözüm değil, üretim çarkını döndürmek çözüm” diyen Perinçek, bu konuda bütün teşkilata “propagandaya yoğunlaşma” talimatı verdi. Perinçek, “Partimiz, milletimizi bütün zorluklardan çıkarmaya hazır, siyasetlerimiz ve önerilerimiz milletimizce benimseniyor” ifadelerini kullandı. Propaganda Bürosu Başkanı Serdar Üsküplü de başta sosyal medya olmak üzere bütün kitle iletişim araçlarıyla seferberlik başlattıklarını açıkladı.

“EKMEK TEKNESİNİ KORUYACAĞIZ”

Önceki gün Aydınlığa Çıkış Bildirgesi’ni kamuoyuna ilan eden Vatan Partisi,  “Üyelik kampanyası” başlattı. Başta üreticiler olmak üzere çok sayıda kesimi partiye kazanmayı hedefleyen Vatan Partisi’nin son dönemdeki ana söylemi “Ekmek teknesini koruyacağız.” Bu kapsamda partililer, Doğu Perinçek’in yazdığı Üretim Devrimi kitabının tanıtılmasına ve tartışılmasına odaklandı. Kaynak Yayınları’ndan basılan kitabın satışı internet ortamında yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.