PERSONEL SEFERBERLİĞİ

Ekonomi 14.11.2018 - 09:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

PERSONEL SEFERBERLİĞİ

Kamuda, savunmadan eğitime her alanda nitelikli, modern insan kaynağı modelleri yaşama geçiriliyor. Gençlere devlette iş ve kariyer için yeni imkanlar sunulurken, yetenekli isimler milli projelere kazandırılacak. Kurumların personel kadrolarına ilişkin eğitim, sınav, pozisyon işlemlerini Çalışma Genel Müdürlüğü yürütürken, elektronik kamu istihdam portalı ile işe erişim kolaylaşacak. Yüksek nitelikli işgücünü çekmek amacıyla yurt dışı tanıtım ofisleri kurulacak. Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 2019'da da kamuda başta eğitim, sağlık ve güvenlik olmak üzere her alanda ihtiyaç duyulan nitelikli personel istihdamının karşılanacağını söyledi..

Kamuda, savunmadan eğitime her alanda , modern insan kaynağı modelleri yaşama geçiriliyor. Gençlere devlette iş ve kariyer için yeni imkanlar sunulurken, yetenekli isimler milli projelere kazandırılacak. Kurumların personel kadrolarına ilişkin eğitim, sınav, pozisyon işlemlerini Çalışma Genel Müdürlüğü yürütürken, elektronik kamu  portalı ile işe erişim kolaylaşacak. Yüksek nitelikli işgücünü çekmek amacıyla yurt dışı tanıtım ofisleri kurulacak. Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 2019'da da kamuda başta eğitim, sağlık ve güvenlik olmak üzere her alanda ihtiyaç duyulan nitelikli personel istihdamının karşılanacağını söyledi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.