PES

08.02.2017 - 08:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

PES

Şüpheli bir araçta yapılan aramada çelik kapıların içerisinde 5 bin 520 paket kaçak sigara ile 8 bin 480 puro ele geçirdi.

Şanlıurfa'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, durumundan şüphelendiği araçta yaptığı aramada çelik kapıların içerisinde 5 bin 520 paket kaçak sigara ile 8 bin 480 puro ele geçirdi. KAMYON SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa-Mardin yolu Sırrın kavşağında uygulama yapan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, durumundan şüphelendiği Mehmet Ş. yönetimindeki araçta arama yaptı. Yapılan aramada kamyonetin kasasındaki çelik kapıların içerisine gizlenmiş 5 bin 520 paket sigara ile 8 bin 480 puro ele geçirildi. Sigara ve purolara el koyan polis, kamyonet sürücüsü Mehmet Ş.'yi gözaltına aldı.
Şüpheli bir araçta yapılan aramada çelik kapıların içerisinde 5 bin 520 paket kaçak sigara ile 8 bin 480 puro ele geçirdi.

Şanlıurfa'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, durumundan şüphelendiği araçta yaptığı aramada çelik kapıların içerisinde 5 bin 520 paket kaçak sigara ile 8 bin 480 puro ele geçirdi.

KAMYON SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa-Mardin yolu Sırrın kavşağında uygulama yapan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, durumundan şüphelendiği Mehmet Ş. yönetimindeki araçta arama yaptı. Yapılan aramada kamyonetin kasasındaki çelik kapıların içerisine gizlenmiş 5 bin 520 paket sigara ile 8 bin 480 puro ele geçirildi. Sigara ve purolara el koyan polis, kamyonet sürücüsü Mehmet Ş.'yi gözaltına aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.