“PEŞLERİNİ ASLA BIRAKMAYACAĞIZ!”

Siyaset 16.01.2018 - 13:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“PEŞLERİNİ ASLA BIRAKMAYACAĞIZ!”

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Donanma Komutanlığı'ndaki darbe girişimine ilişkin davayla ilgili açıklamalarda bulundu.

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Donanma Komutanlığı'ndaki darbe girişimine ilişkin davayla ilgili, "Buradan tüm halkımıza, 250 şehit ailesine ve 2 binden fazla gazimize, bu yargılama sürecinin sonuna kadar takip edeceğimizi, devlet olarak bunların peşini bırakmayacağımızı ifade etmek istiyorum." dedi. “DAVAYI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM” Katırcıoğlu,  Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Donanma Komutanlığı'ndaki eylemlere ilişkin 50'si tutuklu, 12'si firari, 86 sanığın Kocaeli 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Kocaeli Kapalı Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesindeki salonda devam eden duruşmaları değerlendirdi. Katırcıoğlu, “AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkanlığı'nın görevlendirmesi sonucu ve aynı zamanda Kocaeli'nin bir milletvekili olarak, davayı yakından takip ettiğini söyledi. Silivri ve Sincan'daki duruşmaları da takip ettiğini dile getiren Katırcıoğlu, Kocaeli'de devam eden 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Donanma Komutanlığı'ndaki eylemlere ilişkin davaya daha çok yoğunlaştıklarını kaydetti. "KENDİLERİNİ SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK GİBİ GÖSTERİYORLAR" Şu ana kadar 3 duruşmayı takip ettiğini aktaran Katırcıoğlu, "Buradan tüm halkımıza, 250 şehit ailesine ve 2 binden fazla gazimize, bu yargılama sürecinin sonuna kadar takip edeceğimizi, devlet olarak bunların peşini bırakmayacağımızı ifade etmek istiyorum. Her ne kadar yalanlara sığınsalar, kendilerini sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermeye çalışsalar bile savunmalarında o kadar açık ve net olarak bu suçu işledikleri belli ki avukat olmayan bir kişi bile bunu görebiliyor. Ama bunlar 25. kare denilen subliminal mesaj vermeyi ihmal etmiyorlar." diye konuştu.  SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ Sanıkların duruşmalarda, "Ben verilen emri uyguladım, ama şöyle bir emir olsaydı tabii ki uygulamazdım. Falanca bankayı soyun deseler, o emri uygulamazdık." şeklinde savunma yaptıkların vurgulayan Katırcıoğlu, "Verdiği örnekler çok düşündürücü. Sanki kendilerinin bu işle bağlantıları yok. Orada tesadüfen bulunmuşlar. Bir tehdit var mı yok mu, algılayamamışlar ama ona rağmen gemilerle seyre çıkmışlar. Gerçek silahlarla atış yapmışlar. Bu ülkeye ihanet girişiminde bulunanların sonuna kadar takipçisi olacağız. Gereken cezalar verilecektir. Bundan herkes, özellikle şehit aileleri ve gazilerimiz emin olsun."  
TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Donanma Komutanlığı'ndaki darbe girişimine ilişkin davayla ilgili açıklamalarda bulundu.

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Donanma Komutanlığı'ndaki darbe girişimine ilişkin davayla ilgili, "Buradan tüm halkımıza, 250 şehit ailesine ve 2 binden fazla gazimize, bu yargılama sürecinin sonuna kadar takip edeceğimizi, devlet olarak bunların peşini bırakmayacağımızı ifade etmek istiyorum." dedi.

“DAVAYI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM”

Katırcıoğlu,  Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Donanma Komutanlığı'ndaki eylemlere ilişkin 50'si tutuklu, 12'si firari, 86 sanığın Kocaeli 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Kocaeli Kapalı Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesindeki salonda devam eden duruşmaları değerlendirdi. Katırcıoğlu, “AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkanlığı'nın görevlendirmesi sonucu ve aynı zamanda Kocaeli'nin bir milletvekili olarak, davayı yakından takip ettiğini söyledi. Silivri ve Sincan'daki duruşmaları da takip ettiğini dile getiren Katırcıoğlu, Kocaeli'de devam eden 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Donanma Komutanlığı'ndaki eylemlere ilişkin davaya daha çok yoğunlaştıklarını kaydetti.

"KENDİLERİNİ SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK GİBİ GÖSTERİYORLAR"

Şu ana kadar 3 duruşmayı takip ettiğini aktaran Katırcıoğlu, "Buradan tüm halkımıza, 250 şehit ailesine ve 2 binden fazla gazimize, bu yargılama sürecinin sonuna kadar takip edeceğimizi, devlet olarak bunların peşini bırakmayacağımızı ifade etmek istiyorum. Her ne kadar yalanlara sığınsalar, kendilerini sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermeye çalışsalar bile savunmalarında o kadar açık ve net olarak bu suçu işledikleri belli ki avukat olmayan bir kişi bile bunu görebiliyor. Ama bunlar 25. kare denilen subliminal mesaj vermeyi ihmal etmiyorlar." diye konuştu. 

SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Sanıkların duruşmalarda, "Ben verilen emri uyguladım, ama şöyle bir emir olsaydı tabii ki uygulamazdım. Falanca bankayı soyun deseler, o emri uygulamazdık." şeklinde savunma yaptıkların vurgulayan Katırcıoğlu, "Verdiği örnekler çok düşündürücü. Sanki kendilerinin bu işle bağlantıları yok. Orada tesadüfen bulunmuşlar. Bir tehdit var mı yok mu, algılayamamışlar ama ona rağmen gemilerle seyre çıkmışlar. Gerçek silahlarla atış yapmışlar. Bu ülkeye ihanet girişiminde bulunanların sonuna kadar takipçisi olacağız. Gereken cezalar verilecektir. Bundan herkes, özellikle şehit aileleri ve gazilerimiz emin olsun."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.