Peugeot Artık Gebze'de

Gebze 16.03.2019 - 21:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Peugeot Artık Gebze'de

Gebze'de 2005 yılından bu yanan otomotiv satış, servis, yedek parça, kiralama ve sigorta sektöründe Ford, KİA markalarında faaliyet gösteren Nazer Otomotiv şimdi de Peugeot Bayisi olarak hizmete başladı.

Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Ertuğ, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Özdinçer ve Sait Ertuğ yeni yatırımlarının açılış töreninde konuklarını karşılarken oldukça heyecan yaşadıkları gözlendi. Otomotiv dünyasında farklı hizmet kalitesi ile büyümeye devam eden,Nazer Otomotiv Peugeot markası ve Türkiye distribütörü PSA ile yoluna devam ediyor. Bugün yapılan açılış töreni ile birlikte Peugeot modüler tasarım 8 ileri otomatik şanzıman, cam tavan ile rakiplerinden 18 farklı özelliği olan Türkiye ürün gamı ile farklılık gösterecek yeni Rifter tanıtımı da aynı program içinde gerçekleşti.    RİFTER GÖRÜCÜYE ÇIKTI Otomotiv sektöründe yaşanan daralmaya rağmen ülkemize ve sektöre inançla yatırımlarına devam eden Nazer Otomotiv'in Gebzelilere ve Kocaeli Halkına kalite ve memnuniyeti bir arada sunmaya devam edeceği görülüyor. Nazer Otomotiv binasının hemen yanında gerçekleşen törene Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve Tahsin Tarhan, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler,  Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Nuh Zafer Cantürk, siyaset, iş ve spor dünyasından çok sayıda isim katıldı.
Gebze'de 2005 yılından bu yanan otomotiv satış, servis, yedek parça, kiralama ve sigorta sektöründe Ford, KİA markalarında faaliyet gösteren Nazer Otomotiv şimdi de Peugeot Bayisi olarak hizmete başladı.
Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Ertuğ, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Özdinçer ve Sait Ertuğ yeni yatırımlarının açılış töreninde konuklarını karşılarken oldukça heyecan yaşadıkları gözlendi. Otomotiv dünyasında farklı hizmet kalitesi ile büyümeye devam eden,Nazer Otomotiv Peugeot markası ve Türkiye distribütörü PSA ile yoluna devam ediyor. Bugün yapılan açılış töreni ile birlikte Peugeot modüler tasarım 8 ileri otomatik şanzıman, cam tavan ile rakiplerinden 18 farklı özelliği olan Türkiye ürün gamı ile farklılık gösterecek yeni Rifter tanıtımı da aynı program içinde gerçekleşti. 
 
RİFTER GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Otomotiv sektöründe yaşanan daralmaya rağmen ülkemize ve sektöre inançla yatırımlarına devam eden Nazer Otomotiv'in Gebzelilere ve Kocaeli Halkına kalite ve memnuniyeti bir arada sunmaya devam edeceği görülüyor. Nazer Otomotiv binasının hemen yanında gerçekleşen törene Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve Tahsin Tarhan, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler,  Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Nuh Zafer Cantürk, siyaset, iş ve spor dünyasından çok sayıda isim katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.