19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Piknik masasını tramplen olarak kullandılar!

Dilovası 11.06.2020 - 12:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Piknik masasını tramplen olarak kullandılar!

Dilovası sahilinde, parkta bulunan bankın sökülüp, denizin içine konularak, üzerine de su kanalı için kullanılan taşlar bırakıldıktan sonra tramplen gibi kullanılması tepki çekti. Havaların ısınmasıyla birlikte Dilovası Tavşancıl sahiline gelenler, denize girerken, bu sabah sahilde bulunan piknik masasının denize konulduğu görüldü. Sahildeki piknik masasının sökülerek, denizin içine konulduğu, üzerine de su kanalı için konulan taşlar bırakılarak tramplen gibi kullanıldığı anlaşıldı. Sabah sahile gelen görevliler, piknik masasını denizden çıkardı. Tavşancıl Parkı sorumlusu Dilaver Güngör, bankın denizin içine konulmasına ve çöplerin sahile atılmasına tepki göstererek, “Mevsim başladı, biz her sabah buraya geldiğimizde bu manzarayla karşılaşıyoruz. Milletin emeğiyle yapılan bu hizmeti böyle denize atıyorlar. Vatandaşımız biraz daha duyarlı olursa çok güzel olacak” dedi.

Dilovası sahilinde, parkta bulunan bankın sökülüp, denizin içine konularak, üzerine de su kanalı için kullanılan taşlar bırakıldıktan sonra tramplen gibi kullanılması tepki çekti.

Havaların ısınmasıyla birlikte Dilovası Tavşancıl sahiline gelenler, denize girerken, bu sabah sahilde bulunan piknik masasının denize konulduğu görüldü. Sahildeki piknik masasının sökülerek, denizin içine konulduğu, üzerine de su kanalı için konulan taşlar bırakılarak tramplen gibi kullanıldığı anlaşıldı. Sabah sahile gelen görevliler, piknik masasını denizden çıkardı. Tavşancıl Parkı sorumlusu Dilaver Güngör, bankın denizin içine konulmasına ve çöplerin sahile atılmasına tepki göstererek, “Mevsim başladı, biz her sabah buraya geldiğimizde bu manzarayla karşılaşıyoruz. Milletin emeğiyle yapılan bu hizmeti böyle denize atıyorlar. Vatandaşımız biraz daha duyarlı olursa çok güzel olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.