Pilavcı’dan sözde değil özde destek

Spor 08.08.2018 - 10:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Pilavcı’dan sözde değil özde destek

DARICA G.B YENİ SEZONDA KOLLARINDA BAYRAMOĞLU EMLAK’I TAŞIYACAK

Darıca’nın tanınan ve sevilen işadamlarından İbrahim Pilavcı, Darıca Gençlerbirliği için elini taşın altına koymaya devam ediyor. Bölgemizde inşaat ve gayrimenkul sektörüne yön veren Bayramoğlu Emlak’ın sahibi ve aynı zamanda Ak Parti Darıca İlçe Başkan Yardımcısı olan İbrahim Pilavcı, 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’ne forma sponsoru oldu. 2018-2019 sezonu formaları için Darıca G.B’ye kol reklamı veren Pilavcı, sarı yeşilli kulübe büyük bir jest yaparak ciddi bir ekonomik katkı sundu. Böylece 10 yıl aradan sonra Darıca’yı 2.Lig’de temsil edecek olan Darıca G.B, yeni sezonda kollarında Bayramoğlu Emlak reklamını taşıyarak yeşil sahalarda mücadele verecek. PİLAVCI’DAN SÖZDE DEĞİL ÖZDE DESTEK Farklı dönemlerde Darıca Gençlerbirliği yönetim kurulu listesinde de yer alan İbrahim Pilavcı, hiçbir zaman sarı yeşilli kulüpten desteğini esirgemedi. Son olarak Darıca G.B’de basın sözcülüğü görevini yürüten ve takımı için uzak-yakın demeden bir çok deplasmanda boy gösteren Pilavcı, yeni sezonda yönetimde bulunmasa da Darıca’ya ve Darıca Gençlerbirliği’ne olan sevgisini ve bağlılığını bir kez daha gösterdi.
DARICA G.B YENİ SEZONDA KOLLARINDA BAYRAMOĞLU EMLAK’I TAŞIYACAK

Darıca’nın tanınan ve sevilen işadamlarından İbrahim Pilavcı, Darıca Gençlerbirliği için elini taşın altına koymaya devam ediyor. Bölgemizde inşaat ve gayrimenkul sektörüne yön veren Bayramoğlu Emlak’ın sahibi ve aynı zamanda Ak Parti Darıca İlçe Başkan Yardımcısı olan İbrahim Pilavcı, 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’ne forma sponsoru oldu.

2018-2019 sezonu formaları için Darıca G.B’ye kol reklamı veren Pilavcı, sarı yeşilli kulübe büyük bir jest yaparak ciddi bir ekonomik katkı sundu. Böylece 10 yıl aradan sonra Darıca’yı 2.Lig’de temsil edecek olan Darıca G.B, yeni sezonda kollarında Bayramoğlu Emlak reklamını taşıyarak yeşil sahalarda mücadele verecek.

PİLAVCI’DAN SÖZDE DEĞİL ÖZDE DESTEK

Farklı dönemlerde Darıca Gençlerbirliği yönetim kurulu listesinde de yer alan İbrahim Pilavcı, hiçbir zaman sarı yeşilli kulüpten desteğini esirgemedi. Son olarak Darıca G.B’de basın sözcülüğü görevini yürüten ve takımı için uzak-yakın demeden bir çok deplasmanda boy gösteren Pilavcı, yeni sezonda yönetimde bulunmasa da Darıca’ya ve Darıca Gençlerbirliği’ne olan sevgisini ve bağlılığını bir kez daha gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.