Pilavcı, hizmet yarışı için aday oldu

Darıca 21.10.2020 - 15:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Pilavcı, hizmet yarışı için aday oldu

Uzun yıllardır gençlik kollarında çeşitli kademelerde görev alan Yasin Pilavcı, yaş akdinden dolayı boşalan AK Parti Darıca Gençlik Kolları Başkanlığı görevine aday olduğunu sosyal medya hesabından açıkladı. AK Parti teşkilatında çeşitli kademelerde görev alan son olarak AK Parti Kocaeli İl Gençli Kolları Başkan Yardımcılığı yapmakta olan Yasin Pilavcı yaş akdinden dolayı AK Parti Darıca Gençlik Kolları Başkanlığı görevini bırakan Cengiz Ramazanoğlu’nun yerine aday olduğunu açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Yasin Pilavcı şu ifadelere yer verdi; “Değerli abilerim, ablalarım, kardeşlerim. Uzun yıllardır görev aldığım AK Parti Gençlik Kolları ailemiz çatısı altında bu güne kadar her kademede görev aldım. Bu hizmet yarışında doğup büyüdüğüm yıllarca gururla çalıştığım AK Parti Darıca Gençlik Kolları Başkanlığına adaylık başvurumu gerçekleştirdim. Rabbim Ülkemize, Partimize, Kocaeli’mize ve Güzel ilçemiz Darıca’mıza güzel hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah.”  

Uzun yıllardır gençlik kollarında çeşitli kademelerde görev alan Yasin Pilavcı, yaş akdinden dolayı boşalan AK Parti Darıca Gençlik Kolları Başkanlığı görevine aday olduğunu sosyal medya hesabından açıkladı.

AK Parti teşkilatında çeşitli kademelerde görev alan son olarak AK Parti Kocaeli İl Gençli Kolları Başkan Yardımcılığı yapmakta olan Yasin Pilavcı yaş akdinden dolayı AK Parti Darıca Gençlik Kolları Başkanlığı görevini bırakan Cengiz Ramazanoğlu’nun yerine aday olduğunu açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Yasin Pilavcı şu ifadelere yer verdi; “Değerli abilerim, ablalarım, kardeşlerim. Uzun yıllardır görev aldığım AK Parti Gençlik Kolları ailemiz çatısı altında bu güne kadar her kademede görev aldım. Bu hizmet yarışında doğup büyüdüğüm yıllarca gururla çalıştığım AK Parti Darıca Gençlik Kolları Başkanlığına adaylık başvurumu gerçekleştirdim. Rabbim Ülkemize, Partimize, Kocaeli’mize ve Güzel ilçemiz Darıca’mıza güzel hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.