19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Pilavcı işini aksatmıyor

Darıca 11.04.2017 - 15:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Pilavcı işini aksatmıyor

Bayramoğlu Ak Parti Mahalle Başkanı aynı zamanda Bayramoğlu Arsa&Emlak Ofisi'nin Sahibi İbrahim Pilavcı bir taraftan referandum hazırlıklarını aralıksız sürdürürken diğer taraftan da işleri ile ilgileniyor.

Referanduma sayılı günler kala tüm partiler çalışmalarını hızla sürdürürken Ak Parti'de gerek Seçim Koordinasyon Merkezi, gerek ilçe teşkilatı, gerek belediye başkanı gerekse de mahalle teşkilatları çalışmalarında maksimum seviyeye çıktılar. Ak Parti SKM Başkanı Ufuk Acay, Gençik Kolları SKM Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu günlük programlarının uygulanmasında büyük titizlik gösterirken, İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'ta bu programların bizzat başında ziyaretlerini sürdürüyor. Belediye Başkanı Şükrü Karabacak geçtiğimiz cuma akşamı binlerce insanı Cumhuriyet Meydanı'na toplayarak EVET yönündeki çalışmalarını platform çerçevesinde sürdürdü. PİLAVCI'DA BAYRAMOĞLUNDA BOŞ DURMUYOR Teşkilat içerisinde çalışmaların mahallerde ki devamının bşr örneğini ise İşadamı İbrahim Pilavcı sergiliyor.Osmangazi, Emek ve Bayramoğlu'nun tam odak noktasına referandum seçim irtibat bürosu açan Pilavcı günün büyük bir bölümünü orada geçiriyor. Bayramoğlu Ak Parti Mahalle Teşkilat binasında ki rutin toplantılardan da taviz vermeyen Pilavcı emlak ofisinde de hem arsa satmaya çalışıyor hem de ofisini ziyaret eden müşteri ve yakınlarıona EVET yönlü çalışmasını devam ettiriyor.
Bayramoğlu Ak Parti Mahalle Başkanı aynı zamanda Bayramoğlu Arsa&Emlak Ofisi'nin Sahibi İbrahim Pilavcı bir taraftan referandum hazırlıklarını aralıksız sürdürürken diğer taraftan da işleri ile ilgileniyor.

Referanduma sayılı günler kala tüm partiler çalışmalarını hızla sürdürürken Ak Parti'de gerek Seçim Koordinasyon Merkezi, gerek ilçe teşkilatı, gerek belediye başkanı gerekse de mahalle teşkilatları çalışmalarında maksimum seviyeye çıktılar. Ak Parti SKM Başkanı Ufuk Acay, Gençik Kolları SKM Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu günlük programlarının uygulanmasında büyük titizlik gösterirken, İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'ta bu programların bizzat başında ziyaretlerini sürdürüyor. Belediye Başkanı Şükrü Karabacak geçtiğimiz cuma akşamı binlerce insanı Cumhuriyet Meydanı'na toplayarak EVET yönündeki çalışmalarını platform çerçevesinde sürdürdü.

PİLAVCI'DA BAYRAMOĞLUNDA BOŞ DURMUYOR

Teşkilat içerisinde çalışmaların mahallerde ki devamının bşr örneğini ise İşadamı İbrahim Pilavcı sergiliyor.Osmangazi, Emek ve Bayramoğlu'nun tam odak noktasına referandum seçim irtibat bürosu açan Pilavcı günün büyük bir bölümünü orada geçiriyor. Bayramoğlu Ak Parti Mahalle Teşkilat binasında ki rutin toplantılardan da taviz vermeyen Pilavcı emlak ofisinde de hem arsa satmaya çalışıyor hem de ofisini ziyaret eden müşteri ve yakınlarıona EVET yönlü çalışmasını devam ettiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.