19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Pis Herif !

Kocaeli 04.02.2017 - 18:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Pis Herif !

18 yaş altındaki kızları kandırarak fuhşa zorladığı ve uyuşturucuya alıştırdığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen 9 kişiden 3’ü tutuklandı

İzmit’te 18 yaş altındaki kızları fuhşa zorlandığı öne sürülen 9 kişi geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı. Edinilen bilgi ve iddialara göre; İzmit’te farklı devlet yurtlarında kalan 18 yaşından küçük kızlar, bir şekilde şehir merkezinde bulunan rent a car sahibi ‘Bayram’ lakaplı Ramazan A.G. ile tanıştı. R.A.G. ile kızlar bir süre sonra ise gezmeye, barlara gitmeye başladı. R.A.G., genç kızlara para da verdi, sonrasında ise cinsel ilişkiye girdi.   ÜÇÜ BAYAN 9 KİŞİ Bir müddet sonra ise R.A.G., kızları fuhşa sürükledi, hatta bazılarını uyuşturucuya alıştırdı. Artık bu yaşadıklarına katlanamayan iki kişi, polise giderek şikayette bulundu. 16 yaşında oldukları öğrenilen iki kız, başlarından geçen durumu ayrıntılarıyla anlattı. İhbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler hemen harekete geçti. İsimleri ve adresleri belirlenen üçü bayan, 9 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.   FUHUŞA ZORLANIYORLARDI Gözaltına alınan zanlılar, ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şubesi’ne götürüldü. Gözaltına alınanlar arasında bulunan bayanların rent a car sahibi R.A.G. ile daha önce tanıştıkları, ilerleyen süreçte zorla fuhuş yaptırıldıkları, uyuşturucuya alıştırıldıkları son olarak da şikayetçi olan iki kızı da şebekeye getirdikleri öne sürüldü. Diğer 6 zanlının ise 18 yaşından küçük kızlarla ilişkiye girip, fuhşa zorladıkları ifade edildi. Gözaltındaki üç kız hem mağdur hem de sanık olarak mahkeme karşısına çıktı.   ÜÇ KİŞİ TUTUKLANDI Büyük bir gizlilik içerisinde yürütülen soruşturmanın ardından dün akşam saatlerinde zanlılar adliyeye sevk edildi. Zanlılardan erkek olanların kızların gönül rızasıyla birlikte olduklarını söyledikleri öne sürüldü. Gece geç saatlere kadar süren duruşmanın ardından mahkeme üç kişinin tutuklanmasına karar verirken, hem sanık hem de mağdur olan üç kız ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen R.A.G, soy isimleri öğrenilemeyen İ. ve B. İsimli kişiler tutuklanarak cezaevine gönderildi.
18 yaş altındaki kızları kandırarak fuhşa zorladığı ve uyuşturucuya alıştırdığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen 9 kişiden 3’ü tutuklandı

İzmit’te 18 yaş altındaki kızları fuhşa zorlandığı öne sürülen 9 kişi geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı. Edinilen bilgi ve iddialara göre; İzmit’te farklı devlet yurtlarında kalan 18 yaşından küçük kızlar, bir şekilde şehir merkezinde bulunan rent a car sahibi ‘Bayram’ lakaplı Ramazan A.G. ile tanıştı. R.A.G. ile kızlar bir süre sonra ise gezmeye, barlara gitmeye başladı. R.A.G., genç kızlara para da verdi, sonrasında ise cinsel ilişkiye girdi.

 

ÜÇÜ BAYAN 9 KİŞİ

Bir müddet sonra ise R.A.G., kızları fuhşa sürükledi, hatta bazılarını uyuşturucuya alıştırdı. Artık bu yaşadıklarına katlanamayan iki kişi, polise giderek şikayette bulundu. 16 yaşında oldukları öğrenilen iki kız, başlarından geçen durumu ayrıntılarıyla anlattı. İhbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler hemen harekete geçti. İsimleri ve adresleri belirlenen üçü bayan, 9 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

 

FUHUŞA ZORLANIYORLARDI

Gözaltına alınan zanlılar, ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şubesi’ne götürüldü. Gözaltına alınanlar arasında bulunan bayanların rent a car sahibi R.A.G. ile daha önce tanıştıkları, ilerleyen süreçte zorla fuhuş yaptırıldıkları, uyuşturucuya alıştırıldıkları son olarak da şikayetçi olan iki kızı da şebekeye getirdikleri öne sürüldü. Diğer 6 zanlının ise 18 yaşından küçük kızlarla ilişkiye girip, fuhşa zorladıkları ifade edildi. Gözaltındaki üç kız hem mağdur hem de sanık olarak mahkeme karşısına çıktı.

 

ÜÇ KİŞİ TUTUKLANDI

Büyük bir gizlilik içerisinde yürütülen soruşturmanın ardından dün akşam saatlerinde zanlılar adliyeye sevk edildi. Zanlılardan erkek olanların kızların gönül rızasıyla birlikte olduklarını söyledikleri öne sürüldü. Gece geç saatlere kadar süren duruşmanın ardından mahkeme üç kişinin tutuklanmasına karar verirken, hem sanık hem de mağdur olan üç kız ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen R.A.G, soy isimleri öğrenilemeyen İ. ve B. İsimli kişiler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.