Pis Herifler!

Çayırova 04.06.2018 - 12:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Pis Herifler!

Çayırova'da meydana gelen olayda iki kişi bir binanın bodrum katına getirdikleri zihinsel engelli olduğu öğrenilen kıza tecavüz ettikleri iddia edildi.

Çayırova'da kömürlük olarak kullanılan bir binanın bodrum katında meydana gelen olayda E.K ve M.Ö isimli iki şahıs zihinsel engelli K.U'yu getirdikleri biri kapıda gözlem yaparken diğerinin tecavüz eylemini gerçekleştirdiği öğrenildi. Binada oturan vatandaşların içeriye tanımadıkları yabancı kişilerin girmesinden şüphelenerek Çayırova Sayiş Büro Amirliği'ne haber vermesi üzerine harekete geçen polis ekipleri tecavüz eylemi esnasında şahısları suçüstü yakaldıkları öğrenildi. Şahısların ilk ifadesinde zihinsel engelli kız K.U tecavüzü doğrularken, E.K  zorla bu eylemi gerçekleştirmediklerini K.U'nun isteği ile cinsel ilişkiye girdiklerini belirtti. Mahalle sakinlerinin ve binada oturan vatandaşların tam iftar vakti olmasından dolayı yakalanamayacaklarını düşüne E.K ve M.Ö'nün Çayırova Asayiş Büro Amirliği'nde alınan ifadelerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildikleri de gelen haberler arasında.  Hedef Gazetesi Haber Merkezi-Çayırova
Çayırova'da meydana gelen olayda iki kişi bir binanın bodrum katına getirdikleri zihinsel engelli olduğu öğrenilen kıza tecavüz ettikleri iddia edildi.

Çayırova'da kömürlük olarak kullanılan bir binanın bodrum katında meydana gelen olayda E.K ve M.Ö isimli iki şahıs zihinsel engelli K.U'yu getirdikleri biri kapıda gözlem yaparken diğerinin tecavüz eylemini gerçekleştirdiği öğrenildi. Binada oturan vatandaşların içeriye tanımadıkları yabancı kişilerin girmesinden şüphelenerek Çayırova Sayiş Büro Amirliği'ne haber vermesi üzerine harekete geçen polis ekipleri tecavüz eylemi esnasında şahısları suçüstü yakaldıkları öğrenildi. Şahısların ilk ifadesinde zihinsel engelli kız K.U tecavüzü doğrularken, E.K  zorla bu eylemi gerçekleştirmediklerini K.U'nun isteği ile cinsel ilişkiye girdiklerini belirtti. Mahalle sakinlerinin ve binada oturan vatandaşların tam iftar vakti olmasından dolayı yakalanamayacaklarını düşüne E.K ve M.Ö'nün Çayırova Asayiş Büro Amirliği'nde alınan ifadelerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildikleri de gelen haberler arasında. 

Hedef Gazetesi Haber Merkezi-Çayırova

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.