GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

PİŞMANİYE FESTİVALİ BAŞLADI

Kocaeli 22.07.2017 - 10:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

PİŞMANİYE FESTİVALİ BAŞLADI

Bu yıl Ağrı’nın Diyadin ilçesinde 8 Temmuz’da düzenlenen 9. Pişmaniye Festivali'nin, İzmit bölümü başladı

Osmanlı döneminde İzmit’te üretilen ‘saray tatlısı’ pişmaniyenin tanıtılması amacıyla her yıl yurt içinde ve yurt dışında düzenlenen festivalin, bu yılki İzmit ayağında Fethiye Caddesi'nde mehteran gösterisi eşliğinde pişmaniye çekildi ve vatandaşlara dağıtıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikler büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.  Törene, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Travnik Belediye Başkanı Admir Hadziemric, Moldova Gagauz Çadır Lunga  Belediye Başkanı Ivan Kurdov, İl Kültür Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş, Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, ve çok sayıda vatandaş katıldı. İZMİT İLE İYİ BİR DOSTLUĞUMUZ VAR Çadır lunga Belediye Başkanı Ivan Kurdov, “Bugün İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın daveti üzerine, onun sayesinde sizlerle bir aradayız. İzmit ile iyi bir dostluğumuz var. İzmit Belediyesi 6 yıl önce şehrimize spor alanı yaptı ve bir çok vatandaşımız buradan faydalandı. Bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.   BOSNA’YA 15 TEMMUZ ÖZGÜRLÜK VE BAĞIMSIZLIK PARKI Travnik Belediye Başkanı Admir Hadziemric, “İzmitli kardeşlerimize spor kompleksini hediye ettikleri için teşekkür ediyorum. 15 Temmuz gibi felaket olacak bir günde gösterdiğiniz güçlü duruş için bu parkın adını 15 Temmuz Özgürlük ve Bağımsızlık Parkı ilan ettik. Bosna halkına göstermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz dedi.
Bu yıl Ağrı’nın Diyadin ilçesinde 8 Temmuz’da düzenlenen 9. Pişmaniye Festivali'nin, İzmit bölümü başladı

Osmanlı döneminde İzmit’te üretilen ‘saray tatlısı’ pişmaniyenin tanıtılması amacıyla her yıl yurt içinde ve yurt dışında düzenlenen festivalin, bu yılki İzmit ayağında Fethiye Caddesi'nde mehteran gösterisi eşliğinde pişmaniye çekildi ve vatandaşlara dağıtıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikler büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.  Törene, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Travnik Belediye Başkanı Admir Hadziemric, Moldova Gagauz Çadır Lunga  Belediye Başkanı Ivan Kurdov, İl Kültür Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş, Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İZMİT İLE İYİ BİR DOSTLUĞUMUZ VAR

Çadır lunga Belediye Başkanı Ivan Kurdov, “Bugün İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın daveti üzerine, onun sayesinde sizlerle bir aradayız. İzmit ile iyi bir dostluğumuz var. İzmit Belediyesi 6 yıl önce şehrimize spor alanı yaptı ve bir çok vatandaşımız buradan faydalandı. Bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 

BOSNA’YA 15 TEMMUZ ÖZGÜRLÜK VE BAĞIMSIZLIK PARKI

Travnik Belediye Başkanı Admir Hadziemric, “İzmitli kardeşlerimize spor kompleksini hediye ettikleri için teşekkür ediyorum. 15 Temmuz gibi felaket olacak bir günde gösterdiğiniz güçlü duruş için bu parkın adını 15 Temmuz Özgürlük ve Bağımsızlık Parkı ilan ettik. Bosna halkına göstermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.