Plaka basım merkezi hayata geçti

Darıca 15.09.2020 - 22:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Plaka basım merkezi hayata geçti

Darıca Belediyesi ve Darıca Şoförler Odası işbirliğinde plaka basım merkezi Darıca’ya kazandırıldı. Merkezi ziyaret eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ‘41 DRC 41’ sembolik plakasını bastı. Darıca Belediyesi ve Darıca Şoförler Odası işbirliğinde Darıca’ya plaka basım merkezi kazandırıldı. Darıca Şoförler Odası’nda faaliyete geçen plaka basım merkezini ilk olarak Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ziyaret ederek Darıca Şoförler Odası Başkanı Emin Serin’den basım çalışmaları hakkında bilgi aldı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, özellikle ikinci el araç alım ve satım hareketliliğinin en fazla olduğu Darıca’da, plaka basım merkezinin olmaması dolayısıyla bu projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. BÜYÜK EKSİKLİKTİ Plaka basım merkezinde ‘41 DRC 41’ sembolik plakasını basan Başkan Bıyık konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Göreve geldiğimizden bu yana yerel yönetimler olarak Darıcamızın vizyonunun yükselmesine katkı sunmak ve her anlamda yeni kazanımlar elde etmek için çalışıyoruz. Bugüne kadar birçok ilke ve örnek projeye imza attık. Darıca oldukça hareketli bir yer. Araç alım ve satımının en fazla olduğu bu bölgede plaka basım merkezinin olmaması büyük bir eksiklikti. GEBZE’YE GİTMEK ZORUNDA KALIYORDUK Merkezimiz şu an hizmet vermeye başladı ve böylece bölgedeki önemli bir eksikliğin giderilmesi anlamında böyle bir adım atılmış oldu. Daha önceden plaka bastırmak için Gebze’ye gitmek zorunda kalan vatandaşlarımız artık Darıca Şoförler Odamıza gelerek plaka bastırabilir. Darıcalıların hayatını kolaylaştırmak adına yaptığımız her hamlenin içerisinde olmayı da kendimize şiar edindik. Plaka almak için Gebze’nin yollarına düşmekten Darıcalıları vatandaşlarımızı kurtardığı için Darıca Şoförler Odası Başkanımız Emin Serin’e teşekkür ederim. Merkezin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Darıca Belediyesi ve Darıca Şoförler Odası işbirliğinde plaka basım merkezi Darıca’ya kazandırıldı. Merkezi ziyaret eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ‘41 DRC 41’ sembolik plakasını bastı.

Darıca Belediyesi ve Darıca Şoförler Odası işbirliğinde Darıca’ya plaka basım merkezi kazandırıldı. Darıca Şoförler Odası’nda faaliyete geçen plaka basım merkezini ilk olarak Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ziyaret ederek Darıca Şoförler Odası Başkanı Emin Serin’den basım çalışmaları hakkında bilgi aldı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, özellikle ikinci el araç alım ve satım hareketliliğinin en fazla olduğu Darıca’da, plaka basım merkezinin olmaması dolayısıyla bu projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

BÜYÜK EKSİKLİKTİ

Plaka basım merkezinde ‘41 DRC 41’ sembolik plakasını basan Başkan Bıyık konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Göreve geldiğimizden bu yana yerel yönetimler olarak Darıcamızın vizyonunun yükselmesine katkı sunmak ve her anlamda yeni kazanımlar elde etmek için çalışıyoruz. Bugüne kadar birçok ilke ve örnek projeye imza attık. Darıca oldukça hareketli bir yer. Araç alım ve satımının en fazla olduğu bu bölgede plaka basım merkezinin olmaması büyük bir eksiklikti.

GEBZE’YE GİTMEK ZORUNDA KALIYORDUK

Merkezimiz şu an hizmet vermeye başladı ve böylece bölgedeki önemli bir eksikliğin giderilmesi anlamında böyle bir adım atılmış oldu. Daha önceden plaka bastırmak için Gebze’ye gitmek zorunda kalan vatandaşlarımız artık Darıca Şoförler Odamıza gelerek plaka bastırabilir. Darıcalıların hayatını kolaylaştırmak adına yaptığımız her hamlenin içerisinde olmayı da kendimize şiar edindik. Plaka almak için Gebze’nin yollarına düşmekten Darıcalıları vatandaşlarımızı kurtardığı için Darıca Şoförler Odası Başkanımız Emin Serin’e teşekkür ederim. Merkezin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.