GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Plakalarda Yeni Dönem Başladı

Gebze 22.10.2018 - 14:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Plakalarda Yeni Dönem Başladı

Yeni dönem akıllı araç plakaları sayesinde artık aracınızı, rahatlıkla park edebileceksiniz. Nasıl mı?

1   Çok yakında otomobillerimizin kimlik belgesi niteliğinde olan plakalar da akıllı olacak ve bize çok önemli hizmetler verecek? Peki nasıl? 2   Geliştirilen özel bir teknoloji sayesinde plakalar kendi başlarına sürücülerin araçlarını çok daha kolay park edebilmelerini sağlayacak. Peki bir plaka bunu nasıl yapacak dersiniz? Öncelikle plakalarda bulunan sensörler Android telefonlarla bağlantılı çalışıyor. Siz herhangi bir nesneye fazlaca yaklaştığınızda telefonunuzdan bunu anbean takip edebiliyorsunuz. Nasıl mı? 3   Telefonda aynen bu şekilde aracınızın o an nereye yakın temas halinde olduğunu görüyorsunuz. Şu an görmekte olduğunuz fotoğrafta da araç arka taraftan bir başka araç veya nesneye oldukça yaklaşmışa benziyor! 4   Telefona gelen bildirimler sayesinde ayrıca park sensörüne ihtiyaç kalmıyor. Ancak daha da önemlisi bu plakaların görevi sadece park sensörü olmak da değil! 5   Ayrıca aracınızın konumunu da anbean izlemenizi sağlıyor ve harita üzerinden aracınızı elinizle koymuş gibi buluyorsunuz. 6   Peki bu plakaları takmak için bir sürü kabloyla boğuşmak zorunda mısınız? Hayır. Kablosuz çalıştığından ve de gücünü aküden değil kendi içindeki bataryasından aldığından kablo karmaşası da ortadan kalkıyor. 7   Peki bu plakalar her araçla uyumlu mu? Evet. Hemen her araçta bu plakaları kullanabiliyorsunuz. 8   Bu plakalar iPhone'larla çalışmıyor; şimdilik sadece Android telefonlarla uyumlu; sanırız ki plakanın en büyük eksikliği bu olsa gerek!
Yeni dönem akıllı araç plakaları sayesinde artık aracınızı, rahatlıkla park edebileceksiniz. Nasıl mı?
1
 
Çok yakında otomobillerimizin kimlik belgesi niteliğinde olan plakalar da akıllı olacak ve bize çok önemli hizmetler verecek? Peki nasıl?
2
 
Geliştirilen özel bir teknoloji sayesinde plakalar kendi başlarına sürücülerin araçlarını çok daha kolay park edebilmelerini sağlayacak. Peki bir plaka bunu nasıl yapacak dersiniz? Öncelikle plakalarda bulunan sensörler Android telefonlarla bağlantılı çalışıyor. Siz herhangi bir nesneye fazlaca yaklaştığınızda telefonunuzdan bunu anbean takip edebiliyorsunuz. Nasıl mı?
3
 
Telefonda aynen bu şekilde aracınızın o an nereye yakın temas halinde olduğunu görüyorsunuz. Şu an görmekte olduğunuz fotoğrafta da araç arka taraftan bir başka araç veya nesneye oldukça yaklaşmışa benziyor!
4
 
Telefona gelen bildirimler sayesinde ayrıca park sensörüne ihtiyaç kalmıyor. Ancak daha da önemlisi bu plakaların görevi sadece park sensörü olmak da değil!
5
 
Ayrıca aracınızın konumunu da anbean izlemenizi sağlıyor ve harita üzerinden aracınızı elinizle koymuş gibi buluyorsunuz.
6
 
Peki bu plakaları takmak için bir sürü kabloyla boğuşmak zorunda mısınız? Hayır. Kablosuz çalıştığından ve de gücünü aküden değil kendi içindeki bataryasından aldığından kablo karmaşası da ortadan kalkıyor.
7
 
Peki bu plakalar her araçla uyumlu mu? Evet. Hemen her araçta bu plakaları kullanabiliyorsunuz.
8
 
Bu plakalar iPhone'larla çalışmıyor; şimdilik sadece Android telefonlarla uyumlu; sanırız ki plakanın en büyük eksikliği bu olsa gerek!
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.