Play-Off heyecanı başlıyor

Spor 08.03.2019 - 17:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Play-Off heyecanı başlıyor

19 takımın 4 ayrı grupta mücadele vereceği U-14 Play-Off’ta ilk maçlar yarın oynanacak. Bölgemizden mücadele edecek takım sayısı ise 6. Bu doğrultuda A Grubu’nda Çayırova Belediye Eğitimspor, B Grubu’nda Darıca G.B. ve Mustafapaşa, C Grubu’nda Beylikbağı, D Grubu’nda ise Gebzespor ve Mutlukent yer aldı. 3’ü 5’li, 1’i 4’lü grupta oynanacak maçlarda ilk sırayı alan takımlar Türkiye Şampiyonası vizesi alacak.  BİZİMKİLER YARIN OYNUYOR  Temsilcilerimiz ilk maçlarını Pazar günü oynayacak. Darıca G.B. Nenehatun Stadı’nda saat 14.00’te Hisareyn ile, Gebzespor Kavaklı Stadı’nda saat 13.00’de Gölcük İ.Y. ile Çayırova Belediye Eğitimspor aynı sahada saat 15.00’te Harb-iş ile, Beylikbağıspor ise Karamürsel Stadı’nda ise saat 13.00’de Karamürsel İ.Y. ile karşılaşacak.  Mustafapaşa ve Mutlukent’te ilk haftayı bay geçirecek.

19 takımın 4 ayrı grupta mücadele vereceği U-14 Play-Off’ta ilk maçlar yarın oynanacak. Bölgemizden mücadele edecek takım sayısı ise 6. Bu doğrultuda A Grubu’nda Çayırova Belediye Eğitimspor, B Grubu’nda Darıca G.B. ve Mustafapaşa, C Grubu’nda Beylikbağı, D Grubu’nda ise Gebzespor ve Mutlukent yer aldı. 3’ü 5’li, 1’i 4’lü grupta oynanacak maçlarda ilk sırayı alan takımlar Türkiye Şampiyonası vizesi alacak. 

BİZİMKİLER YARIN OYNUYOR 

Temsilcilerimiz ilk maçlarını Pazar günü oynayacak. Darıca G.B. Nenehatun Stadı’nda saat 14.00’te Hisareyn ile, Gebzespor Kavaklı Stadı’nda saat 13.00’de Gölcük İ.Y. ile Çayırova Belediye Eğitimspor aynı sahada saat 15.00’te Harb-iş ile, Beylikbağıspor ise Karamürsel Stadı’nda ise saat 13.00’de Karamürsel İ.Y. ile karşılaşacak.  Mustafapaşa ve Mutlukent’te ilk haftayı bay geçirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.