Play-Off trenine de el sallıyoruz

Spor 23.11.2015 - 13:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Play-Off trenine de el sallıyoruz

Kastamonuspor’a 4-0 yenilerek lige erken havlu atan Darıca G.B’de ağızları bıçak açmıyor. Şampiyonluk trenini erken kaçıran ve Play-Off yarışının da 9 puan uzağına düşerek büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Darıca G.B, hem psikolojik hem de fiziksel olarak çökmüş durumda.

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca G.B’de Kastamonuspor maçında alınan farklı yenilgi bardağı taşırdı. Yavuz İncedal’ın istifasının ardından göreve Ramazan Silin’i getirerek kan değişikliğine giden sarı yeşilli yönetim, yine umduğunu bulamadı. Silin yönetiminde 6 maçta 2 galibiyet, 2 yenilgi ve 2 beraberlik alan Darıca G.B, küme düşme hattının sadece 4 puan üzerinde bulunuyor. TAKIM RUHU YAKALANAMADI Sezon başında ciddi rakamlar karşılığında önemli isimleri kadrosuna katan, 3.Lig’in en değerli takımını kuran Darıca G.B, sportif başarının temel anahtarı olan takım ruhunu bir türlü yakalayamadı. Sarı yeşilli futbolcuların antrenmanlardaki soğuk halleri dikkatlerden kaçmazken, arkadaşlık bağlarının da zayıf olduğu net bir şekilde ortaya çıkıyor. Saha içerisinde yardımlaşmayan, yenilen gollerin ardından hiçbir reaksiyon göstermeyen Darıca G.B futbolcuları, henüz 15 hafta geride kalmasına rağmen lige havlu attılar. DEVRE ARASINDA KÖKLÜ DEĞİŞİM OLACAK Devre arasında 5-6 isimle yolların ayrılacağı öğrenilirken, bir o kadar da yeni transferin yapılacağına kesin gözüyle bakılıyor. Devre arasında transferde yine kesenin ağzını açacak olan Darıca G.B yönetimi, Teknik Direktör Ramazan Silin’in raporu doğrultusunda yeni isimleri kadrosuna katacak. İlk devre sonuna kadar Çorum Belediyespor, Erzincanspor(d) ve Bayburtspor’la karşılaşacak olan Darıca G.B’nin bu zorlu karşılaşmalardan nasıl bir sonuç alacağı merak ediliyor.
Kastamonuspor’a 4-0 yenilerek lige erken havlu atan Darıca G.B’de ağızları bıçak açmıyor. Şampiyonluk trenini erken kaçıran ve Play-Off yarışının da 9 puan uzağına düşerek büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Darıca G.B, hem psikolojik hem de fiziksel olarak çökmüş durumda.

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca G.B’de Kastamonuspor maçında alınan farklı yenilgi bardağı taşırdı. Yavuz İncedal’ın istifasının ardından göreve Ramazan Silin’i getirerek kan değişikliğine giden sarı yeşilli yönetim, yine umduğunu bulamadı. Silin yönetiminde 6 maçta 2 galibiyet, 2 yenilgi ve 2 beraberlik alan Darıca G.B, küme düşme hattının sadece 4 puan üzerinde bulunuyor.

TAKIM RUHU YAKALANAMADI

Sezon başında ciddi rakamlar karşılığında önemli isimleri kadrosuna katan, 3.Lig’in en değerli takımını kuran Darıca G.B, sportif başarının temel anahtarı olan takım ruhunu bir türlü yakalayamadı. Sarı yeşilli futbolcuların antrenmanlardaki soğuk halleri dikkatlerden kaçmazken, arkadaşlık bağlarının da zayıf olduğu net bir şekilde ortaya çıkıyor. Saha içerisinde yardımlaşmayan, yenilen gollerin ardından hiçbir reaksiyon göstermeyen Darıca G.B futbolcuları, henüz 15 hafta geride kalmasına rağmen lige havlu attılar.

DEVRE ARASINDA KÖKLÜ DEĞİŞİM OLACAK

Devre arasında 5-6 isimle yolların ayrılacağı öğrenilirken, bir o kadar da yeni transferin yapılacağına kesin gözüyle bakılıyor. Devre arasında transferde yine kesenin ağzını açacak olan Darıca G.B yönetimi, Teknik Direktör Ramazan Silin’in raporu doğrultusunda yeni isimleri kadrosuna katacak. İlk devre sonuna kadar Çorum Belediyespor, Erzincanspor(d) ve Bayburtspor’la karşılaşacak olan Darıca G.B’nin bu zorlu karşılaşmalardan nasıl bir sonuç alacağı merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.