GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Polat Şayir’i ziyaret etti

Dilovası 03.06.2020 - 12:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Polat Şayir’i ziyaret etti

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, yeni İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Polat’ı ağırladı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçeye yeni atanan Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Polat’ı makamında ağırladı. Polat ile bir süre sohbet eden Başkan Şayir, ilçede ki sağlık personelinin koronavirüs sürecindeki özverili çalışmalarını takdir ettiğini ve Sağlık Müdürlüğü’nün yapacağı her türlü çalışmaya destek vereceklerini belirterek Polat’a yeni görevinde başarılar diledi. İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Polat ise Başkan Şayir’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, salgının ilçede son bulması için ellerinden geleni yaptıklarını, tüm kamu kurumlarının, özel sektörün ve vatandaşların bilinçli bir şekilde hareket etmeleri ve kurallara riayet etmeleri ile inşallah kısa sürede sürecin normale döneceğini belirtti.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, yeni İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Polat’ı ağırladı.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçeye yeni atanan Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Polat’ı makamında ağırladı. Polat ile bir süre sohbet eden Başkan Şayir, ilçede ki sağlık personelinin koronavirüs sürecindeki özverili çalışmalarını takdir ettiğini ve Sağlık Müdürlüğü’nün yapacağı her türlü çalışmaya destek vereceklerini belirterek Polat’a yeni görevinde başarılar diledi. İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Polat ise Başkan Şayir’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, salgının ilçede son bulması için ellerinden geleni yaptıklarını, tüm kamu kurumlarının, özel sektörün ve vatandaşların bilinçli bir şekilde hareket etmeleri ve kurallara riayet etmeleri ile inşallah kısa sürede sürecin normale döneceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.