Polat taraflı mı davranıyor?

Siyaset 10.09.2019 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Polat taraflı mı davranıyor?

Şirketinin ticari sırlarını açıklayan CHP Gebze Belediyesi Eski Meclis Üyesi Dilek Tan’ın disipline verilmemesi üzerine, CHP Gebze İlçe Yöneticisi Şehzade Boran hem ilçe yöneticiliğinden hem de partisinden istifa etti. Konunun tarafsız gözlemcisi CHP Kocaeli İl Yönetici Hüsamettin Polat, “Bu konu parti içi bir meseledir. Bu konu hakkında bir açıklama yapmak istemiyorum” diyerek soruları yanıtsız bıraktı. Polat'ın bu tavrı, taraflı mı davranıyor sorularını akıllara getirdi.  CHP Gebze İlçe Yöneticisi Şehzade Boran, CHP Gebze Belediyesi Eski Meclis Üyesi Dilek Tan’ın, kendisine ait şirketin ticari sırlarını paylaşması üzerine Tan’ın parti disiplinine verilmesini talep etmişti. Boran’ın talebi, CHP İl Örgütü tarafından kabul edilmedi. Şehzade Boran, verilen bu karara tepki olarak hem ilçe yöneticiliğinden hem de partisinden istifa etti. Şehzade Boran’ın dosyasının ilk olarak il yönetimine gittiği, il yönetiminden tarafsız bir yöneticinin bu konu ile alakalı görevlendirildiği öğrenildi. SORULARI CEVAPSIZ BIRAKTI! Tarafsız bir şekilde görevlendirilen CHP Kocaeli İl yöneticisi Hüsamettin Polat, taraflarla görüşüp bir rapor hazırlayarak il yöneticilerine sundu. İl yöneticisi Hüsamettin Polat’ın yönlendirmesi ile Dilek Tan disipline sevk edilmedi. Konu ile alakalı görüşlerine başvurduğumuz disiplin dosyasının tarafsız gözlemcisi Avukat Hüsamettin Polat, “Bu konu parti içi bir meseledir. Bu konu hakkında bir açıklama yapmak istemiyorum” diyerek soruları yanıtsız bıraktı.

Şirketinin ticari sırlarını açıklayan CHP Gebze Belediyesi Eski Meclis Üyesi Dilek Tan’ın disipline verilmemesi üzerine, CHP Gebze İlçe Yöneticisi Şehzade Boran hem ilçe yöneticiliğinden hem de partisinden istifa etti. Konunun tarafsız gözlemcisi CHP Kocaeli İl Yönetici Hüsamettin Polat, “Bu konu parti içi bir meseledir. Bu konu hakkında bir açıklama yapmak istemiyorum” diyerek soruları yanıtsız bıraktı. Polat'ın bu tavrı, taraflı mı davranıyor sorularını akıllara getirdi. 

CHP Gebze İlçe Yöneticisi Şehzade Boran, CHP Gebze Belediyesi Eski Meclis Üyesi Dilek Tan’ın, kendisine ait şirketin ticari sırlarını paylaşması üzerine Tan’ın parti disiplinine verilmesini talep etmişti. Boran’ın talebi, CHP İl Örgütü tarafından kabul edilmedi. Şehzade Boran, verilen bu karara tepki olarak hem ilçe yöneticiliğinden hem de partisinden istifa etti. Şehzade Boran’ın dosyasının ilk olarak il yönetimine gittiği, il yönetiminden tarafsız bir yöneticinin bu konu ile alakalı görevlendirildiği öğrenildi.

SORULARI CEVAPSIZ BIRAKTI!

Tarafsız bir şekilde görevlendirilen CHP Kocaeli İl yöneticisi Hüsamettin Polat, taraflarla görüşüp bir rapor hazırlayarak il yöneticilerine sundu. İl yöneticisi Hüsamettin Polat’ın yönlendirmesi ile Dilek Tan disipline sevk edilmedi. Konu ile alakalı görüşlerine başvurduğumuz disiplin dosyasının tarafsız gözlemcisi Avukat Hüsamettin Polat, “Bu konu parti içi bir meseledir. Bu konu hakkında bir açıklama yapmak istemiyorum” diyerek soruları yanıtsız bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.