19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Polis Haftası Gebze'de kutlandı!

Gebze 10.04.2019 - 11:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Polis Haftası Gebze'de kutlandı!

Polis Haftası için Gebze’de kutlama töreni gerçekleştirildi. İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker kutlama programı sonrası yaptığı açıklama da, “Vatandaşlarımız rahat olsunlar. 365 gün 24 saat görevimizin başındayız, devamlı onlar için mücadele içindeyiz”dedi.

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluş yıl dönümünü düzenlediği çelenk sunumuyla kutladı. İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker ve Emniyet personeli tarafından, Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı Gebze Belediye Başkanlığı önünde yapılan törene Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muhammet Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Zabıta Müdürü Hakkı Şen, Gebze Emniyet Yardımlaşma Derneği Başkanı Yıldıray Turan başta olmak üzere emniyet personeli katıldı. VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayan tören sonrası, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, Polis haftası nedeniyle yaptığı açıklama da, “Teşkilatımızın 174. yılı itibariyle bir araya geldik. Dostlarımız ve büyüklerimiz bizleri yalnız bırakmadı ve buraya geldiler. Vatandaşlarımız rahat olsunlar 365 gün 24 saat görevimizin başındayız, devamlı onlar için mücadele içindeyiz. Bundan sonra da çalışmalarımız sürekli devam edecek. Tüm emniyet mensuplarımızın bu özel gününü kutlarım.” Dedi. Tören sonrası kutlama heyeti Gebze Şehitliği’ne giderek, tüm şehitlerimiz dua okudu.
Polis Haftası için Gebze’de kutlama töreni gerçekleştirildi. İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker kutlama programı sonrası yaptığı açıklama da, “Vatandaşlarımız rahat olsunlar. 365 gün 24 saat görevimizin başındayız, devamlı onlar için mücadele içindeyiz”dedi.

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluş yıl dönümünü düzenlediği çelenk sunumuyla kutladı. İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker ve Emniyet personeli tarafından, Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı Gebze Belediye Başkanlığı önünde yapılan törene Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muhammet Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Zabıta Müdürü Hakkı Şen, Gebze Emniyet Yardımlaşma Derneği Başkanı Yıldıray Turan başta olmak üzere emniyet personeli katıldı.

VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayan tören sonrası, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, Polis haftası nedeniyle yaptığı açıklama da, “Teşkilatımızın 174. yılı itibariyle bir araya geldik. Dostlarımız ve büyüklerimiz bizleri yalnız bırakmadı ve buraya geldiler. Vatandaşlarımız rahat olsunlar 365 gün 24 saat görevimizin başındayız, devamlı onlar için mücadele içindeyiz. Bundan sonra da çalışmalarımız sürekli devam edecek. Tüm emniyet mensuplarımızın bu özel gününü kutlarım.” Dedi. Tören sonrası kutlama heyeti Gebze Şehitliği’ne giderek, tüm şehitlerimiz dua okudu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.