Polisan’ın önündeki oturma eylemine polis müdahalesi

Dilovası 03.09.2020 - 11:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Polisan’ın önündeki oturma eylemine polis müdahalesi

Dilovası’nda faaliyet gösteren Polisan fabrikasından hakkedişini alamadığı iddiası ile fabrikanın giriş kapısında oturma eylemi başlatan Murat Kök’e polis müdahale etti. Afişlerine el koyulan Kök, ifade vermek üzere emniyete götürüldü. Türkiye’nin en büyük holdingleri arasında gösterilen Polisan’da hareketli saatler devam ediyor. Dilovası’ndaki yerleşkesinde yapmış olduğu işin hakkedişini almadığını iddia eden Murat Kök isimli vatandaş geçtiğimiz günlerde fabrika kapasında açıklama yapmıştı. Son olarak sabah saatlerinde fabrika kapısında sessiz oturma eylemi başlattığını duyuran Murat Kök’e polis müdahale etti. YÖNETİM ŞİKÂYET ETTİ Polisan yönetimi tarafından eylen yapan Murat Kök’ün şikâyet edilmesi üzerine olay yerine gelen emniyet güçleri Kök’ün afişleri topladı. Sonrasında polis ekipleri tarafından Kök, ifade vermek üzere emniyete götürüldü. İfadesini veren ve ifadesinde Polisan’dan alacağı olduğuna ve yöneticiler tarafından oyalandığına değinen Kök, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. SELÇUK DENİZHAN’DA EMNİYETE GELDİ Edinilen bilgiye göre; bir diğer gelişme ise ifade vermek için emniyete götürülen Murat Kök’ün dışında Polisan Genel Koordinatörü Selçuk Denizhan’ında emniyete gelmesi oldu. Denizhan’ın konuyla alakalı ifade vermek üzere emniyete geldiği tahmin ediliyor.

Dilovası’nda faaliyet gösteren Polisan fabrikasından hakkedişini alamadığı iddiası ile fabrikanın giriş kapısında oturma eylemi başlatan Murat Kök’e polis müdahale etti. Afişlerine el koyulan Kök, ifade vermek üzere emniyete götürüldü.

Türkiye’nin en büyük holdingleri arasında gösterilen Polisan’da hareketli saatler devam ediyor. Dilovası’ndaki yerleşkesinde yapmış olduğu işin hakkedişini almadığını iddia eden Murat Kök isimli vatandaş geçtiğimiz günlerde fabrika kapasında açıklama yapmıştı. Son olarak sabah saatlerinde fabrika kapısında sessiz oturma eylemi başlattığını duyuran Murat Kök’e polis müdahale etti.

YÖNETİM ŞİKÂYET ETTİ

Polisan yönetimi tarafından eylen yapan Murat Kök’ün şikâyet edilmesi üzerine olay yerine gelen emniyet güçleri Kök’ün afişleri topladı. Sonrasında polis ekipleri tarafından Kök, ifade vermek üzere emniyete götürüldü. İfadesini veren ve ifadesinde Polisan’dan alacağı olduğuna ve yöneticiler tarafından oyalandığına değinen Kök, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

SELÇUK DENİZHAN’DA EMNİYETE GELDİ

Edinilen bilgiye göre; bir diğer gelişme ise ifade vermek için emniyete götürülen Murat Kök’ün dışında Polisan Genel Koordinatörü Selçuk Denizhan’ında emniyete gelmesi oldu. Denizhan’ın konuyla alakalı ifade vermek üzere emniyete geldiği tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.