Problemin adı; Türk Telekom

Gebze 10.04.2020 - 16:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Problemin adı; Türk Telekom

Türk Telekom operatörünü kullananlar vatandaşlar, hatlarının çekmemesi nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor. Pek çok vatandaş, mobil hatlarının çekmediğini ifade ederken “Evde kalıyoruz, evdeyiz. Ancak sevdiklerimizi arıyor, ya da onlardan telefon bekliyoruz. Sık sık sinyal problemi ve şebeke sıkıntısı yaşıyoruz. Telefonumuz açık, ancak yakınlarımız “arıyoruz telefonun kapalı” diyor. 2020 yılında telefonla konuşmak içim mücadele eder olduk, bu artık son bulmalı” yorumunu yapıyorlar. Ayrıca salgın nedeniyle okulların kapalı olması sebebiyle Eğitim Bilişim Ağı kısaca EBA'ya giriş yaparak ders, uzaktan eğitim, test ve kurs gibi birçok olanaktan yararlanmak durumunda olan öğrenciler de Türk Telekomdan internet almak adına başvurduklarını ancak günlerdir beklediklerini ifade ettiler. ŞİKÂYETLERİ TAVAN YAPTI Bölgemizde Türk Telekom operatörünü kullananlar vatandaşlar, hatlarının çekmemesi nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor. Evde kaldıkları süreçte hem sevdiklerini arama ihtiyacı duyan hem de onlardan telefon bekleyen vatandaşlar, operatörün çekim gücü ile ilgili bir hayli dertliler. Uzun zamandır devam eden şikayetlerinin son dönemde tavan yaptığını kaydeden vatandaşlar, “Evde telefonumuz açık, “insanlar seni aradık ulaşamadık” diyorlar. 2020 yılındayız böyle bir şey olmaz” yorumunu yapıyorlar. TELEFONLA KONUŞMAK DERT Sürekli mağdur kaldıklarını kaydeden vatandaşlar, gazetemiz aracılığıyla şikayetlerini dile getirirken “Telefonla konuşmak adına mücadele eder olduk. Ay sonunda fatura geliyor tabi. Onda sıkıntı yok, ancak hizmette sıkıntı çok. Bu teknoloji döneminde bu eziyeti yaşıyoruz. İstanbul depreminde de üç gün boyunca telefonla görüşemedik. Müşteri temsilcisini arayıp durumu anlatıyoruz, ama herhangi bir düzelme yok. Bu durumu yaşamaktan sıkıldık” ifadelerini kullandılar. TABİ Kİ EVDEN DE GÜZEL! Türk Telekomun sosyal medyadaki “evden de güzel” parolasına atıfta bulunan vatandaşlar “Corona salgını nedeniyle evde kalıyoruz. Elbette hayat evden de güzel. Ancak telefonlarımızla konuşabildiğimiz zaman hayat güzel. Bu hassas günlerde sevdiklerimizi arama ihtiyacı hissediyoruz ya da onlar bizi arıyor. Problem yaşadıkça büyük sıkıntı yaşıyoruz. Türk Telekom yetkilileri artık bu konuyu halletsinler, rahat rahat telefon görüşmesi yapalım” şeklinde konuştular. ÖĞRENCİLER VE VELİLER TEPKİLİ Öte yandan salgın nedeniyle okulların kapanmasıyla Eğitim Bilişim Ağı kısaca EBA'ya giriş yaparak ders, uzaktan eğitim, test ve kurs gibi birçok olanaktan yararlanmak durumunda olan öğrenciler de Türk Telekomdan yana dertliler. Veliler, “Evimize uzaktan eğitimden faydalanmak adına internet bağlatmak istedik, günlerdir bekliyoruz, ancak gelen giden yok. Bu dönemde böyle bir hizmet olmaz. Çocuklarımız derslerinden geri kalıyorlar, olacak iş değil” şeklinde konuştular.

Türk Telekom operatörünü kullananlar vatandaşlar, hatlarının çekmemesi nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor. Pek çok vatandaş, mobil hatlarının çekmediğini ifade ederken “Evde kalıyoruz, evdeyiz. Ancak sevdiklerimizi arıyor, ya da onlardan telefon bekliyoruz. Sık sık sinyal problemi ve şebeke sıkıntısı yaşıyoruz. Telefonumuz açık, ancak yakınlarımız “arıyoruz telefonun kapalı” diyor. 2020 yılında telefonla konuşmak içim mücadele eder olduk, bu artık son bulmalı” yorumunu yapıyorlar. Ayrıca salgın nedeniyle okulların kapalı olması sebebiyle Eğitim Bilişim Ağı kısaca EBA'ya giriş yaparak ders, uzaktan eğitim, test ve kurs gibi birçok olanaktan yararlanmak durumunda olan öğrenciler de Türk Telekomdan internet almak adına başvurduklarını ancak günlerdir beklediklerini ifade ettiler.

ŞİKÂYETLERİ TAVAN YAPTI

Bölgemizde Türk Telekom operatörünü kullananlar vatandaşlar, hatlarının çekmemesi nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor. Evde kaldıkları süreçte hem sevdiklerini arama ihtiyacı duyan hem de onlardan telefon bekleyen vatandaşlar, operatörün çekim gücü ile ilgili bir hayli dertliler. Uzun zamandır devam eden şikayetlerinin son dönemde tavan yaptığını kaydeden vatandaşlar, “Evde telefonumuz açık, “insanlar seni aradık ulaşamadık” diyorlar. 2020 yılındayız böyle bir şey olmaz” yorumunu yapıyorlar.

TELEFONLA KONUŞMAK DERT

Sürekli mağdur kaldıklarını kaydeden vatandaşlar, gazetemiz aracılığıyla şikayetlerini dile getirirken “Telefonla konuşmak adına mücadele eder olduk. Ay sonunda fatura geliyor tabi. Onda sıkıntı yok, ancak hizmette sıkıntı çok. Bu teknoloji döneminde bu eziyeti yaşıyoruz. İstanbul depreminde de üç gün boyunca telefonla görüşemedik. Müşteri temsilcisini arayıp durumu anlatıyoruz, ama herhangi bir düzelme yok. Bu durumu yaşamaktan sıkıldık” ifadelerini kullandılar.

TABİ Kİ EVDEN DE GÜZEL!

Türk Telekomun sosyal medyadaki “evden de güzel” parolasına atıfta bulunan vatandaşlar “Corona salgını nedeniyle evde kalıyoruz. Elbette hayat evden de güzel. Ancak telefonlarımızla konuşabildiğimiz zaman hayat güzel. Bu hassas günlerde sevdiklerimizi arama ihtiyacı hissediyoruz ya da onlar bizi arıyor. Problem yaşadıkça büyük sıkıntı yaşıyoruz. Türk Telekom yetkilileri artık bu konuyu halletsinler, rahat rahat telefon görüşmesi yapalım” şeklinde konuştular.

ÖĞRENCİLER VE VELİLER TEPKİLİ

Öte yandan salgın nedeniyle okulların kapanmasıyla Eğitim Bilişim Ağı kısaca EBA'ya giriş yaparak ders, uzaktan eğitim, test ve kurs gibi birçok olanaktan yararlanmak durumunda olan öğrenciler de Türk Telekomdan yana dertliler. Veliler, “Evimize uzaktan eğitimden faydalanmak adına internet bağlatmak istedik, günlerdir bekliyoruz, ancak gelen giden yok. Bu dönemde böyle bir hizmet olmaz. Çocuklarımız derslerinden geri kalıyorlar, olacak iş değil” şeklinde konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.