Proje Okuluna Yoğun İlgi

Dilovası 11.04.2018 - 12:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Proje Okuluna Yoğun İlgi

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Dilovası Polisan Ortaokulu ‘Spor Proje Okulu’ seçildi. Okulda 13 ayrı branşta açılan kurslara öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

‘Spor Proje Okulu’ belirlenen Dilovası Polisan Ortaokulu’nda 13 ayrı branşta kurs açıldı. Öğrencilerin açılan kurslara ilgisi yoğun olurken Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım alkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Polisan Ortaokulu’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Proje okulu hakkında açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Balay, “Spor Proje Okulu olarak belirlediğimiz Polisan Ortaokulu’muzda bütün öğrencilerimiz bir spor veya müzik dalıyla ilgilenmekte, kurslara katılmaktadır. Kaymakamımızla birlikte okulumuzda devam eden kurslarımızı ziyaret ederek öğrencilerimizin çalışmalarını yerinde görme fırsatı bulduk. 13 ayrı branşta resim müzik ve spor kursuna katılan öğrencilerimizi ve onları hazırlayan başta okul idarecilerimiz ve müdür yardımcısı Engin Hızlı ve tüm öğretmenlerimizi kutluyoruz.” dedi. KÜBRA AKABALI    
Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Dilovası Polisan Ortaokulu ‘Spor Proje Okulu’ seçildi. Okulda 13 ayrı branşta açılan kurslara öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

‘Spor Proje Okulu’ belirlenen Dilovası Polisan Ortaokulu’nda 13 ayrı branşta kurs açıldı. Öğrencilerin açılan kurslara ilgisi yoğun olurken Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım alkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Polisan Ortaokulu’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Proje okulu hakkında açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Balay, “Spor Proje Okulu olarak belirlediğimiz Polisan Ortaokulu’muzda bütün öğrencilerimiz bir spor veya müzik dalıyla ilgilenmekte, kurslara katılmaktadır. Kaymakamımızla birlikte okulumuzda devam eden kurslarımızı ziyaret ederek öğrencilerimizin çalışmalarını yerinde görme fırsatı bulduk. 13 ayrı branşta resim müzik ve spor kursuna katılan öğrencilerimizi ve onları hazırlayan başta okul idarecilerimiz ve müdür yardımcısı Engin Hızlı ve tüm öğretmenlerimizi kutluyoruz.” dedi.

KÜBRA AKABALI

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.