PROJELER DARICA’DA HAYAT BULUYOR

Spor 12.03.2018 - 13:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

PROJELER DARICA’DA HAYAT BULUYOR

Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu Kapalı Spor Salonu inşaatı devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, projenin yaz aylarında tamamlanacağını müjdeledi. Kapalı Spor Salonlarının Darıca’nın en önemli ihtiyaçlarından biri olduğunu ifade ederek, ilerleyen süreçte diğer okullarda da Kapalı Spor Salonu yapılacağın müjdeleyen Başkan Karabacak, “bu noktada Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyorum. Ortak proje çerçevesinde sürdürdüğümüz Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu Kapalı Spor Salonu inşaatı ile ilçemizde önemli bir eksiği gidermiş olacağız. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah yaz aylarında inşaat çalışmalarını tamamlayarak yeni dönemde öğrencilerimizin hizmetine sunacağız. Gençlerimize ne kadar olanak sağlayabilirsek fiziksel ve ruhsal gelişimlerine o kadar katkı sağlarız. “ diyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu Kapalı Spor Salonu inşaatı devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, projenin yaz aylarında tamamlanacağını müjdeledi.

Kapalı Spor Salonlarının Darıca’nın en önemli ihtiyaçlarından biri olduğunu ifade ederek, ilerleyen süreçte diğer okullarda da Kapalı Spor Salonu yapılacağın müjdeleyen Başkan Karabacak, “bu noktada Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyorum. Ortak proje çerçevesinde sürdürdüğümüz Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu Kapalı Spor Salonu inşaatı ile ilçemizde önemli bir eksiği gidermiş olacağız. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah yaz aylarında inşaat çalışmalarını tamamlayarak yeni dönemde öğrencilerimizin hizmetine sunacağız. Gençlerimize ne kadar olanak sağlayabilirsek fiziksel ve ruhsal gelişimlerine o kadar katkı sağlarız. “ diyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.