Projelerimizi milletimizin ihtiyaçlarına göre yapıyoruz

Darıca 29.09.2016 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Projelerimizi milletimizin ihtiyaçlarına göre yapıyoruz

DARICA BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ KARABACAK'TAN HEDEF GAZETESİ'NE ÖZEL AÇIKLAMALAR:

    Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Hedef Gazetesi'ne yaptığı özel açıklamalarda yapımı devam eden projeler hakkında bilgiler verdi. 3 dönemdir projeleri milletin ihtiyaçlarına göre yaptıklarını kaydeden Başkan Karabacak, şu anda hazırlık aşamasında olan birçok projenin 2017 yılında hayata geçeceğini söyledi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Hedef Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu. Yapımı devam eden projeler hakkında konuşan Başkan Karabacak, şunları söyledi: NENEHATUN'A KONGRE MERKEZİ Nenehatun Mahallemize güzel bir Kent Park yapacağız. İçerisinde Kongre Merkezi'nin de yer alacağı Kent Park'ta cami ve çay bahçeleri ile sosyal donatı alanları da olacak. 2017 yılında projemizi hayata geçireceğiz. Şu anda proje çalışması devam ediyor. Balçık Köyü'nde Çataldağ A Tipi Mesire projemizin çalışması devam ediyor. 2017 yılında projeye başlayacağız. OSMANGAZİ'YE MAHALLE KONAĞI Osmangazi Mahallemize verdiğimiz sözü yerine getireceğiz. Osmangazi'de içerisinde sağlık ocağının da olacağı bir mahalle konağı inşa edeceğiz. Yer sorunumuz vardı ama onu çözdük. Şentepe Camii'nin olduğu bölgede mahalle konağı ve sağlık ocağını yapacağız. Bayramoğlu sahilindeki çalışmalarımız başladı ve hızla devam ediyor. Dudayev parkı gibi Bayramoğlu Balyanoz sahilini de canlı bir hale getireceğiz. Önümüzdeki yaza bitmiş olacak. ABDİ İPEKÇİ'YE PARKE TAŞ Darıca sahilimizdeki 4. Etap sahil çalışması ve sıcak piknik alanları çalışmalarına da start verdik. Kısa sürede tamamlayacağız. Abdi İpekçi Mahallemizde yağmur suyu ve isale hatları çalışmaları yapıldı. O nedenle bozulan yolları ve üst yapı çalışmalarını başlatacağız. Sokaklar cillop gibi olacak. Parke taş döşeyeceğiz. Yine Abdi İpekçi'de semt sahası ve 2 park inşa edeceğiz. Spor Köyü projesiyle ilgili Bakanlık'la görüşmelerimiz devam ediyor.  Projemiz hazır. En kısa sürede başlayacağız. BÜTÜN MAHALLELERE HİZMET Sadece bu mahallelerde değil bütün mahallelerde üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal donatı alanlarını yapacağız. Mahallelerimizde yapımına başladığımız 20 parkın tamamını bitireceğiz. Projelerimizi mahallelerimizde yaşayan insanlarımızın ihtiyaçlarına göre şekillendiriyoruz. Bugüne kadar vatandaşlarımıza karşı mahcup olmadık bundan sonra da onların ihtiyaçlarına göre projeler yapmaya devam edeceğiz.
DARICA BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ KARABACAK'TAN HEDEF GAZETESİ'NE ÖZEL AÇIKLAMALAR:

 

 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Hedef Gazetesi'ne yaptığı özel açıklamalarda yapımı devam eden projeler hakkında bilgiler verdi. 3 dönemdir projeleri milletin ihtiyaçlarına göre yaptıklarını kaydeden Başkan Karabacak, şu anda hazırlık aşamasında olan birçok projenin 2017 yılında hayata geçeceğini söyledi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Hedef Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu. Yapımı devam eden projeler hakkında konuşan Başkan Karabacak, şunları söyledi:

NENEHATUN'A KONGRE MERKEZİ

Nenehatun Mahallemize güzel bir Kent Park yapacağız. İçerisinde Kongre Merkezi'nin de yer alacağı Kent Park'ta cami ve çay bahçeleri ile sosyal donatı alanları da olacak. 2017 yılında projemizi hayata geçireceğiz. Şu anda proje çalışması devam ediyor. Balçık Köyü'nde Çataldağ A Tipi Mesire projemizin çalışması devam ediyor. 2017 yılında projeye başlayacağız.

OSMANGAZİ'YE MAHALLE KONAĞI

Osmangazi Mahallemize verdiğimiz sözü yerine getireceğiz. Osmangazi'de içerisinde sağlık ocağının da olacağı bir mahalle konağı inşa edeceğiz. Yer sorunumuz vardı ama onu çözdük. Şentepe Camii'nin olduğu bölgede mahalle konağı ve sağlık ocağını yapacağız. Bayramoğlu sahilindeki çalışmalarımız başladı ve hızla devam ediyor. Dudayev parkı gibi Bayramoğlu Balyanoz sahilini de canlı bir hale getireceğiz. Önümüzdeki yaza bitmiş olacak.

ABDİ İPEKÇİ'YE PARKE TAŞ

Darıca sahilimizdeki 4. Etap sahil çalışması ve sıcak piknik alanları çalışmalarına da start verdik. Kısa sürede tamamlayacağız. Abdi İpekçi Mahallemizde yağmur suyu ve isale hatları çalışmaları yapıldı. O nedenle bozulan yolları ve üst yapı çalışmalarını başlatacağız. Sokaklar cillop gibi olacak. Parke taş döşeyeceğiz. Yine Abdi İpekçi'de semt sahası ve 2 park inşa edeceğiz. Spor Köyü projesiyle ilgili Bakanlık'la görüşmelerimiz devam ediyor.  Projemiz hazır. En kısa sürede başlayacağız.

BÜTÜN MAHALLELERE HİZMET

Sadece bu mahallelerde değil bütün mahallelerde üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal donatı alanlarını yapacağız. Mahallelerimizde yapımına başladığımız 20 parkın tamamını bitireceğiz. Projelerimizi mahallelerimizde yaşayan insanlarımızın ihtiyaçlarına göre şekillendiriyoruz. Bugüne kadar vatandaşlarımıza karşı mahcup olmadık bundan sonra da onların ihtiyaçlarına göre projeler yapmaya devam edeceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.