19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Promosyonda çıta yükseldi

16.03.2017 - 09:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Promosyonda çıta yükseldi

Emekliye promosyonda rekabet kızışıyor. Bir banka teklifi 500 liraya kadar çıkardı, diğer bankalar çalışmalarını hızlandırdı. Yeni teklifler son aşamada...

11.5 milyon emekliye promosyonda belirlenen taban tutarlar, rekabetle yükseliyor. Maaşa göre 300, 375, 450 lira olan promosyon tutarlarını, bir banka 330, 415 ve 500 lira seviyesine yükseltti. Bu durum, rekabeti kızıştırdı. Emekli maaş pastasındaki payını artırmak için bonus hazırlığı yapan diğer bankalar da çalışmalarını hızlandırdı. Emekliye yeni tekliflerin de son aşamaya geldiği, kısa süre içinde duyurulacağı belirtiliyor. Emekliler, yeni teklifleri de görerek promosyonda kararını verebilecek. İsteyen emekliler tüm teklifleri görerek bankasını seçecek, isteyenler de şimdi promosyonunu alıp diğer teklifler cazip gelirse bankasını değiştirebilecek. Bankalar, promosyon tutarının yanı sıra emeklilere sunduğu hizmetler için de çalışma yapıyor. Ücretsiz işlemler, eve teslim maaş gibi halen sunulan imkanların, önümüzdeki günlerde daha da çeşitlendirilmesi ve artırılması bekleniyor. Emeklilerin promosyon almak için bankaya sadece "3 yıl maaşımı sizden alacağım" taahhüdünü vermesi gerekiyor. Uzmanlar da emeklilere "İmzalatılan taahhütnameleri mutlaka inceleyin. Başka şartlar dayatılırsa kabul etmeyin" uyarısı yapıyor. 4 MİLYON EMEKLİ ALDI Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, şu ana kadar 4 milyonu aşkın emeklinin promosyonu aldığını açıkladı. Torununa baktığı için maaş almaya hak kazanan büyükanneleri belirlediklerini belirten Müezzinoğlu, "Çok önemli ve stratejik bir projeyi pilot uygulama olarak başlattık. Asgari ücretin üçte biri gibi bir rakamı büyükanneye uygun gördük. Bu bir emek hakkı değildir. Bu bir ödül, ikramiye, destektir" dedi.
Emekliye promosyonda rekabet kızışıyor. Bir banka teklifi 500 liraya kadar çıkardı, diğer bankalar çalışmalarını hızlandırdı. Yeni teklifler son aşamada...

11.5 milyon emekliye da belirlenen taban tutarlar, rekabetle yükseliyor. Maaşa göre 300, 375, 450 lira olan promosyon tutarlarını, bir banka 330, 415 ve 500 lira seviyesine yükseltti. Bu durum, rekabeti kızıştırdı. Emekli maaş pastasındaki payını artırmak için bonus hazırlığı yapan diğer bankalar da çalışmalarını hızlandırdı. Emekliye yeni tekliflerin de son aşamaya geldiği, kısa süre içinde duyurulacağı belirtiliyor. Emekliler, yeni teklifleri de görerek promosyonda kararını verebilecek. İsteyen emekliler tüm teklifleri görerek bankasını seçecek, isteyenler de şimdi promosyonunu alıp diğer teklifler cazip gelirse bankasını değiştirebilecek. Bankalar, promosyon tutarının yanı sıra emeklilere sunduğu hizmetler için de çalışma yapıyor. Ücretsiz işlemler, eve teslim maaş gibi halen sunulan imkanların, önümüzdeki günlerde daha da çeşitlendirilmesi ve artırılması bekleniyor. Emeklilerin promosyon almak için bankaya sadece "3 yıl maaşımı sizden alacağım" taahhüdünü vermesi gerekiyor. Uzmanlar da emeklilere "İmzalatılan taahhütnameleri mutlaka inceleyin. Başka şartlar dayatılırsa kabul etmeyin" uyarısı yapıyor.

4 MİLYON EMEKLİ ALDI
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, şu ana kadar 4 milyonu aşkın emeklinin promosyonu aldığını açıkladı. Torununa baktığı için maaş almaya hak kazanan büyükanneleri belirlediklerini belirten Müezzinoğlu, "Çok önemli ve stratejik bir projeyi pilot uygulama olarak başlattık. Asgari ücretin üçte biri gibi bir rakamı büyükanneye uygun gördük. Bu bir emek hakkı değildir. Bu bir ödül, ikramiye, destektir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.