19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Protokol Gebzeli Şehidin Evine Akın Etti

Gebze 15.02.2018 - 15:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Protokol Gebzeli Şehidin Evine Akın Etti

Geçtiğimiz hafta Hakkari’de teröristlerce şehit edilen Piyade Sözleşmeli Er İlker Ağçay’ın baba evinde mevlid-i şerif okundu.

    Hakkari'nin Çukurca ilçesi Zer Tepe üs bölgesine bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen roketli saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er İlker Ağçay’ın bugün babaevinde mevlit okundu. Acılı baba Erol Ağçay’ı bu günde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, DSP Kocaeli İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve yalnız bırakmadı.     ŞEHİTLİK MERTEBESİNE ERİŞTİ Mevlit okumasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Kur’an-ı Kerim okudu. Şehit babası Erol Ağçay’a her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Hepimizin bir vadesi var. Bu vadenin nerde ve nasıl dolduğu önemlidir. İlker kardeşimize ne mutlu ki şehitlik makamına erişerek vadesini doldurdu. Rabbim hepimize şehit olmayı nasip eylesin.” dedi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, şehit Babası Erol Ağçay’a Gebze Belediyesi olarak her zaman destek olacaklarını söyledi. Başkan Köşker, “Bir sıkıntınız olduğunuzda biz her zaman yanındayız. Rabbim bu kutlu sevinci yaşattı. Hepimizin başı sağ olsun.” diye konuştu.     BÜTÜN VATANIN EVLADI Şehit İlker Ağçay’ın artık tüm vatanın evladı olduğunu söyleyen AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “İlker şehit olmadan önce sizin evladınızdı. Şimdi bütün vatanın evladı. Bu vatanın evlatları var oldukça bu ülkeyi bölemeyecekler. Bu vatanın bir karış toprağını vermemek için canını veren kahraman Mehmetçiklerimizin isimleri hep yaşayacak. Rabbim İlker kardeşimizi şehitlik mertebesine ulaştırdı. Rabbim şehitlik mertebesini hepimize nasip etsin.” dedi. Şehit  Piyade Sözleşmeli Er İlker Ağçay’ın mevlit okuması yapılan dualar la son buldu.      
Geçtiğimiz hafta Hakkari’de teröristlerce şehit edilen Piyade Sözleşmeli Er İlker Ağçay’ın baba evinde mevlid-i şerif okundu.

 

 

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Zer Tepe üs bölgesine bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen roketli saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er İlker Ağçay’ın bugün babaevinde mevlit okundu. Acılı baba Erol Ağçay’ı bu günde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, DSP Kocaeli İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve yalnız bırakmadı.

 

 

ŞEHİTLİK MERTEBESİNE ERİŞTİ

Mevlit okumasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Kur’an-ı Kerim okudu. Şehit babası Erol Ağçay’a her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Hepimizin bir vadesi var. Bu vadenin nerde ve nasıl dolduğu önemlidir. İlker kardeşimize ne mutlu ki şehitlik makamına erişerek vadesini doldurdu. Rabbim hepimize şehit olmayı nasip eylesin.” dedi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, şehit Babası Erol Ağçay’a Gebze Belediyesi olarak her zaman destek olacaklarını söyledi. Başkan Köşker, “Bir sıkıntınız olduğunuzda biz her zaman yanındayız. Rabbim bu kutlu sevinci yaşattı. Hepimizin başı sağ olsun.” diye konuştu.

 

 

BÜTÜN VATANIN EVLADI

Şehit İlker Ağçay’ın artık tüm vatanın evladı olduğunu söyleyen AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “İlker şehit olmadan önce sizin evladınızdı. Şimdi bütün vatanın evladı. Bu vatanın evlatları var oldukça bu ülkeyi bölemeyecekler. Bu vatanın bir karış toprağını vermemek için canını veren kahraman Mehmetçiklerimizin isimleri hep yaşayacak. Rabbim İlker kardeşimizi şehitlik mertebesine ulaştırdı. Rabbim şehitlik mertebesini hepimize nasip etsin.” dedi. Şehit  Piyade Sözleşmeli Er İlker Ağçay’ın mevlit okuması yapılan dualar la son buldu.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.