19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

PTT, bildiğiniz gibi

Spor 04.10.2017 - 14:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

PTT, bildiğiniz gibi

Geçtiğimiz yıl final oynayan PTT, bu yılda turnuvaya iddialı başladı. İlk maçında Kocaeli Hastaneler Birliği’nin düzenlediği turnuvanın şampiyonu Farabi Hastanesi’ni farklı yenen PTT, bu yılda turnuvada ses getireceğinin sinyalini verdi. ŞAMPİYON HAFİF GELDİ Kocaeli Hastaneler arasında şampiyonluk kupası kaldıran ve etkili futbolu ile dikkat çeken Farabi Hastanesi, Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda ilk maçta hayal kırıklığı yaşadı. Turnuvanın güçlü takımlarından olan PTT, şampiyonu kolay geçerek, ilk maçta yenilgi tattırdı. Karşılaşmayı GTO Başkanı Nail Çiler ile birlikte takip eden Farabi Hastanesi eski Başhekimi Dr. Hikmet Yaşar’ın takıma verdiği destekte sonucu değiştirmedi. Farabi Hastanesi’nde görev yaptığı süre içinde hastanede bir çok önemli başarıya imza atan Hikmet Yaşar, geçtiğimiz günlerde Kartal Eğitim ve Araştırması’na atanmıştı. Yaşar, Farabi Hastanesi’ne Basın Turnuvası kupasını kazanarak veda etmeyi istiyor.    

Geçtiğimiz yıl final oynayan PTT, bu yılda turnuvaya iddialı başladı. İlk maçında Kocaeli Hastaneler Birliği’nin düzenlediği turnuvanın şampiyonu Farabi Hastanesi’ni farklı yenen PTT, bu yılda turnuvada ses getireceğinin sinyalini verdi.

ŞAMPİYON HAFİF GELDİ

Kocaeli Hastaneler arasında şampiyonluk kupası kaldıran ve etkili futbolu ile dikkat çeken Farabi Hastanesi, Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda ilk maçta hayal kırıklığı yaşadı. Turnuvanın güçlü takımlarından olan PTT, şampiyonu kolay geçerek, ilk maçta yenilgi tattırdı. Karşılaşmayı GTO Başkanı Nail Çiler ile birlikte takip eden Farabi Hastanesi eski Başhekimi Dr. Hikmet Yaşar’ın takıma verdiği destekte sonucu değiştirmedi. Farabi Hastanesi’nde görev yaptığı süre içinde hastanede bir çok önemli başarıya imza atan Hikmet Yaşar, geçtiğimiz günlerde Kartal Eğitim ve Araştırması’na atanmıştı. Yaşar, Farabi Hastanesi’ne Basın Turnuvası kupasını kazanarak veda etmeyi istiyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.