19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

PTT’li Kotan, Kaymakam Güler’e gitti!

Gebze 25.10.2019 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

PTT’li Kotan, Kaymakam Güler’e gitti!

PTT Şube Müdürü Muzaffer Kotan, PTT’nin 179. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. Posta Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) 179. kuruluş yılı nedeniyle, PTT Şube Müdürü Muzaffer Kotan, 15 Temmuz Şehitleri PTT Merkez Müdürü Ersin Serhat Kudun ve PTT çalışanı Yeşim Usta ile Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. Ziyarette PTT Müdürü Muzaffer Kotan posta, kargo, bankacılık ve elektronik ticaret alanlarında hizmet verdiklerini ifade ederek kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kaymakam Gülerde ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, PTT'nin Türkiye'de ki haberleşme alanında geçmişten günümüze çok büyük hizmetler verdiğini ve 179. Kuruluş yıldönümü nedeniyle tüm PTT çalışanlarını tebrik ettiğini belirtti.

PTT Şube Müdürü Muzaffer Kotan, PTT’nin 179. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti.

Posta Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) 179. kuruluş yılı nedeniyle, PTT Şube Müdürü Muzaffer Kotan, 15 Temmuz Şehitleri PTT Merkez Müdürü Ersin Serhat Kudun ve PTT çalışanı Yeşim Usta ile Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. Ziyarette PTT Müdürü Muzaffer Kotan posta, kargo, bankacılık ve elektronik ticaret alanlarında hizmet verdiklerini ifade ederek kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kaymakam Gülerde ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, PTT'nin Türkiye'de ki haberleşme alanında geçmişten günümüze çok büyük hizmetler verdiğini ve 179. Kuruluş yıldönümü nedeniyle tüm PTT çalışanlarını tebrik ettiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.