Puan farkını eritiyoruz!

Spor 02.02.2016 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Puan farkını eritiyoruz!

DARICA G.B LİGİN İKİNCİ YARISINDA PUAN FARKINI 9’DAN 4’E İNDİRDİ

Beylerbeyispor’u yenerek Play-Off yolunda önemli bir 3 puanı hanesinde yazdıran Darıca G.B’de keyifler yerinde. Sarı yeşilli camiada adeta bayram havası yaşanırken, 3 maçta alınan 7 puan yarınlariçin umutları yeşertti. 3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, Play-Off yarışında var olma adına çıktığı Beylerbeyispor maçından iyi futbol ve iyi skorla ayrılarak önemli bir galibiyet elde etti. Yönetim, futbolcu ve taraftarlar, Play-Off’la kalınacağına dair inancını arttırırken, gelecek hafta oynanacak olan Körfez İskenderunspor maçı öncesindeki bu olumlu hava yüzleri gülümsetiyor. Her maça final havasında çıkan Ramazan Silin’in öğrencileri, zorlu maçlardan alnının akıyla çıkarak kalitesini gösterdi. 3 MAÇTA 5 PUAN ERİDİ İlk devre bittiğinde Play-Off barajının tam 9 puan gerisinde olan Darıca G.B, puan farkını bugün itibariyle 4’e indirdi. İkinci yarıda geride kalan 4 haftada bir de BAY geçen sarı yeşilliler, sıralamada üzerinde yer alan 7 takımdan da 1 maç eksiği bulunuyor. 3 maç gibi kısa bir periyotta puan farkını eriten Darıca G.B, aynı disiplin ve kararlılıkla yoluna devam ettiği taktirde çok geçmeden kendisini Play-Off hattının içinde bulabilir.
DARICA G.B LİGİN İKİNCİ YARISINDA PUAN FARKINI 9’DAN 4’E İNDİRDİ

Beylerbeyispor’u yenerek Play-Off yolunda önemli bir 3 puanı hanesinde yazdıran Darıca G.B’de keyifler yerinde. Sarı yeşilli camiada adeta bayram havası yaşanırken, 3 maçta alınan 7 puan yarınlariçin umutları yeşertti.

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, Play-Off yarışında var olma adına çıktığı Beylerbeyispor maçından iyi futbol ve iyi skorla ayrılarak önemli bir galibiyet elde etti. Yönetim, futbolcu ve taraftarlar, Play-Off’la kalınacağına dair inancını arttırırken, gelecek hafta oynanacak olan Körfez İskenderunspor maçı öncesindeki bu olumlu hava yüzleri gülümsetiyor. Her maça final havasında çıkan Ramazan Silin’in öğrencileri, zorlu maçlardan alnının akıyla çıkarak kalitesini gösterdi.

3 MAÇTA 5 PUAN ERİDİ

İlk devre bittiğinde Play-Off barajının tam 9 puan gerisinde olan Darıca G.B, puan farkını bugün itibariyle 4’e indirdi. İkinci yarıda geride kalan 4 haftada bir de BAY geçen sarı yeşilliler, sıralamada üzerinde yer alan 7 takımdan da 1 maç eksiği bulunuyor. 3 maç gibi kısa bir periyotta puan farkını eriten Darıca G.B, aynı disiplin ve kararlılıkla yoluna devam ettiği taktirde çok geçmeden kendisini Play-Off hattının içinde bulabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.