PURÇU’DAN GEBZE ÇIKARMASI!

Gebze 23.03.2017 - 12:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

PURÇU’DAN GEBZE ÇIKARMASI!

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Gebze’de yaşayan roman vatandaşlardan hayır oyu istedi

    CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, referandum çalışmaları kapsamında Gebze'ye gelerek İnönü ve Mevlana mahallesindeki roman vatandaşlarla bir araya geldi ve 'Hayır' için destek istedi. CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, referandum çalışmaları kapsamında Gebze'ye gelerek İnönü ve Mevlana mahallesindeki roman vatandaşlarla bir araya geldi. Kendisi de Roman asıllı olan Purçu, Gebze'deki Roman vatandaşlardan "Hayır" için destek istedi. CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu’ya CHP Kocaeli Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Gebze İlçe başkanı  Recep Dursun ve  partililer eşlik etti.  
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Gebze’de yaşayan roman vatandaşlardan hayır oyu istedi

 

 

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, referandum çalışmaları kapsamında Gebze'ye gelerek İnönü ve Mevlana mahallesindeki roman vatandaşlarla bir araya geldi ve 'Hayır' için destek istedi.

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, referandum çalışmaları kapsamında Gebze'ye gelerek İnönü ve Mevlana mahallesindeki roman vatandaşlarla bir araya geldi. Kendisi de Roman asıllı olan Purçu, Gebze'deki Roman vatandaşlardan "Hayır" için destek istedi. CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu’ya CHP Kocaeli Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Gebze İlçe başkanı  Recep Dursun ve  partililer eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.