Radikal önlemler alınmalı”

Gebze 22.03.2016 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Radikal önlemler alınmalı”

Yaşanan terör olayları sonrası açıklama yapan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “Biliyoruz, tespit ettik “ gibi açıklamaların yetersiz olduğunu ifade ederek radikal önlemlerin alınması gerektiğini söyledi.

Önce Ankara sonra Dünyanın kalbi İstanbul’da ard arda meydana gelen patlamaların ardından Hükümetin çok daha ciddi ve radikal kararlar alması gerektiğinin altını çizen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, artık bıçak kemiğe dayandı söylemlerinden farklı şeyler duymak istediklerini söyledi. ABD Büyükelçiliğinin kendi web sitesinden Ankara’da ki patlamayı bir gün öncesinden haber vererek kendi vatandaşlarını uyarmasının ardından bu ayın 20’sinde başka bir canlı bomba eyleminin daha olacağını söylemesinin ve bir gün öncesinde İstanbul’da meydana gelen patlamanın ilk haberlerinin yabancı haber ajanslarınca verilmesinin düşündürücü olduğunu ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Artık hükümetin çok daha radikal kararlar alarak bu haber ajanslarının bağlı olduğu ülkelerle ilişkilerini gözden geçirmeleri gerektiğinin altını çizdi. “DÜNYADA LİDER ÜLKE İSEK GEREKEN YAPILMALIDIR” Halkın artık kınama ve bıçak kemiğe dayandı, misliyle karşılık vereceğiz gibi hamasi söylemlerle kandırılamayacağını ifade eden Başkan Korkmaz, “Artık bizim kemiğe dayanan bıçakların teröristlerin ve teröristlerin arkalarında ki uzantılarına dayanması gerekmektedir. Bunun için de Hükümetimizin TSK ve Emniyet güçleri ile başlattığı operasyonların daha da genişletilerek siyasi ve bürokrasi ayağının da çalıştırılması gerekmektedir. Bu çalışmaların TBMM’de görüşülmesi gereken Dokunulmazlıkların kaldırılarak terörü destekleyen tüm unsurların temizlenmesi ve hak ettikleri yer olan hapishanelere konulmasıdır. Daha sonra sırasıyla terör ve terör örgütlerine destek olan tüm Avrupa ülkeleri ile ilişkiler masaya yatırılıp nota gönderilmelidir. Madem her fırsatta dünya da lider ve söz sahibi ülkeyiz naraları atılmaktadır bunun gereği de gereken şekilde yapılmalıdır.” dedi.
Yaşanan terör olayları sonrası açıklama yapan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “Biliyoruz, tespit ettik “ gibi açıklamaların yetersiz olduğunu ifade ederek radikal önlemlerin alınması gerektiğini söyledi.

Önce Ankara sonra Dünyanın kalbi İstanbul’da ard arda meydana gelen patlamaların ardından Hükümetin çok daha ciddi ve radikal kararlar alması gerektiğinin altını çizen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, artık bıçak kemiğe dayandı söylemlerinden farklı şeyler duymak istediklerini söyledi. ABD Büyükelçiliğinin kendi web sitesinden Ankara’da ki patlamayı bir gün öncesinden haber vererek kendi vatandaşlarını uyarmasının ardından bu ayın 20’sinde başka bir canlı bomba eyleminin daha olacağını söylemesinin ve bir gün öncesinde İstanbul’da meydana gelen patlamanın ilk haberlerinin yabancı haber ajanslarınca verilmesinin düşündürücü olduğunu ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Artık hükümetin çok daha radikal kararlar alarak bu haber ajanslarının bağlı olduğu ülkelerle ilişkilerini gözden geçirmeleri gerektiğinin altını çizdi.

“DÜNYADA LİDER ÜLKE İSEK GEREKEN YAPILMALIDIR”

Halkın artık kınama ve bıçak kemiğe dayandı, misliyle karşılık vereceğiz gibi hamasi söylemlerle kandırılamayacağını ifade eden Başkan Korkmaz, “Artık bizim kemiğe dayanan bıçakların teröristlerin ve teröristlerin arkalarında ki uzantılarına dayanması gerekmektedir. Bunun için de Hükümetimizin TSK ve Emniyet güçleri ile başlattığı operasyonların daha da genişletilerek siyasi ve bürokrasi ayağının da çalıştırılması gerekmektedir. Bu çalışmaların TBMM’de görüşülmesi gereken Dokunulmazlıkların kaldırılarak terörü destekleyen tüm unsurların temizlenmesi ve hak ettikleri yer olan hapishanelere konulmasıdır. Daha sonra sırasıyla terör ve terör örgütlerine destek olan tüm Avrupa ülkeleri ile ilişkiler masaya yatırılıp nota gönderilmelidir. Madem her fırsatta dünya da lider ve söz sahibi ülkeyiz naraları atılmaktadır bunun gereği de gereken şekilde yapılmalıdır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.