RAKAMLAR YALAN SÖYLEMEZ

Spor 08.03.2016 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

RAKAMLAR YALAN SÖYLEMEZ

Play-Off yarışında rakiplerine gözdağı veren Darıca G.B, yenilmezlik serisini 12 maça çıkarırken, son haftalarda elde edilen zaferlerin tesafüf olmadığı istatistiklere bakıldığında açıkça gözler önüne seriliyor.

Sandıklıspor engelini 2-0’lık skorla aşan Darıca G.B, bu galibiyetle birlikte yenilmezlik serisini 12 maça çıkardı. Üst üste 3.galibiyetini alan Darıca G.B, son 5 maçta ise tam 13 puan topladı. Son 4 haftalık dilimde kalesinde gol dahi görmeyen sarı yeşilliler, rakip ağlara da 4 gol bırakmaya başardı. İKİNCİ YARIDA 21 PUAN TOPLADI Antalya’da iyi bir kamp süreci geçirerek ikinci yarıya harika bir başlangıç yapan Darıca G.B takımı, ligin ikinci yarısında oynadığı 9 maçta; 6 galibiyet 3 beraberlik alarak 21 puan topladı. Bu periyotta rakip ağlara 15 gol bırakan sarı yeşilliler, kalesinde 6 gol gördü. 18 MAÇIN 12’SİNDE KALEMİZ GOLE KAPALI Ligin 10.haftasında oynanan Çine Madranspor maçıyla birlikte göreve gelen Teknik Direktör Ramazan Silin yönetiminde 18 maça çıkan Darıca Gençlerbirliği, bu maçların tam 12’sinde kalesini gole kapatarak savunma anlamında müthiş bir başarıya imza attı. Sadece 6 maçta kalesinde gol gören Ramazan Silinli Darıca G.B, bu 6 maçta kalesinde 13 gol gördü. PUAN FARKI 9’DAN 1’E İNDİ Ligin ilk devresi tamamladığında Play-Off barajının içinde yer alan Dardanelspor’un tam 9 puan gerisinde olan Darıca G.B, ikinci yarıda oynadığı 9 maç sonunda bu farkı 1’e indirdi. Erzincanspor, Dardanelspor, Beylerbeyispor ve Bergama Belediyespor gibi takımların sıralamada üstüne çıkan sarı yeşilli temsilcimiz, ligin ikinci yarısında BAY geçtiği için rakiplerinden 1 maç fazla oynayacak.
Play-Off yarışında rakiplerine gözdağı veren Darıca G.B, yenilmezlik serisini 12 maça çıkarırken, son haftalarda elde edilen zaferlerin tesafüf olmadığı istatistiklere bakıldığında açıkça gözler önüne seriliyor.

Sandıklıspor engelini 2-0’lık skorla aşan Darıca G.B, bu galibiyetle birlikte yenilmezlik serisini 12 maça çıkardı. Üst üste 3.galibiyetini alan Darıca G.B, son 5 maçta ise tam 13 puan topladı. Son 4 haftalık dilimde kalesinde gol dahi görmeyen sarı yeşilliler, rakip ağlara da 4 gol bırakmaya başardı.

İKİNCİ YARIDA 21 PUAN TOPLADI

Antalya’da iyi bir kamp süreci geçirerek ikinci yarıya harika bir başlangıç yapan Darıca G.B takımı, ligin ikinci yarısında oynadığı 9 maçta; 6 galibiyet 3 beraberlik alarak 21 puan topladı. Bu periyotta rakip ağlara 15 gol bırakan sarı yeşilliler, kalesinde 6 gol gördü.

18 MAÇIN 12’SİNDE KALEMİZ GOLE KAPALI

Ligin 10.haftasında oynanan Çine Madranspor maçıyla birlikte göreve gelen Teknik Direktör Ramazan Silin yönetiminde 18 maça çıkan Darıca Gençlerbirliği, bu maçların tam 12’sinde kalesini gole kapatarak savunma anlamında müthiş bir başarıya imza attı. Sadece 6 maçta kalesinde gol gören Ramazan Silinli Darıca G.B, bu 6 maçta kalesinde 13 gol gördü.

PUAN FARKI 9’DAN 1’E İNDİ

Ligin ilk devresi tamamladığında Play-Off barajının içinde yer alan Dardanelspor’un tam 9 puan gerisinde olan Darıca G.B, ikinci yarıda oynadığı 9 maç sonunda bu farkı 1’e indirdi. Erzincanspor, Dardanelspor, Beylerbeyispor ve Bergama Belediyespor gibi takımların sıralamada üstüne çıkan sarı yeşilli temsilcimiz, ligin ikinci yarısında BAY geçtiği için rakiplerinden 1 maç fazla oynayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.