Rakibimiz 2-1 yenildi

02.08.2017 - 15:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Rakibimiz 2-1 yenildi

Ligin ikinci haftasında konuk olacağımız....

Ligin ikinci haftasında Rize'de konuk olacağımız Pazarspor Nevşehir'de oynadığı özel maçta Tekirdağspor'a 2-1 mağlup oldu. Avanos kampın bitimine iki gün kala bu gün Tekirdağspor ile karşılaşan rakibimiz sahadan 1-2 yenik ayrıldı. Her iki yarıda da gençler ağırlıklı kadro ile mücadele eden rakibimiz, maçın ilk dakikalarına hızlı başlayan taraftı  5. Dakikada korner atışında Zafer’in kafa şutu ile 1-0 öne geçti. Tekirdağspor 17. Dakikada beraberliği sağlarken 26. Dakikada penaltı atışından 1-2 öne geçti. İlk yarı Tekirdağ’ın üstünlüğü ile tamamlanırken ikinci yarıda başka gol olmayınca maç 1-2 sona erdi. Pazarspor: Mustafa(dk 46 (Eren), Taner(dk 21 Mert), Zafer(dk 80 Ensar), Tugay(dk 46 Fatih), Batuhan, Maksut(dk 60 Altan), Oğuzhan(dk 46 Mete), Kadir, Önder(dk 70 Eren), Mehmet(dk 60 Sinan), Cihad(dk 70 Eren)     
Ligin ikinci haftasında konuk olacağımız....

Ligin ikinci haftasında Rize'de konuk olacağımız Pazarspor Nevşehir'de oynadığı özel maçta Tekirdağspor'a 2-1 mağlup oldu.

Avanos kampın bitimine iki gün kala bu gün Tekirdağspor ile karşılaşan rakibimiz sahadan 1-2 yenik ayrıldı. Her iki yarıda da gençler ağırlıklı kadro ile mücadele eden rakibimiz, maçın ilk dakikalarına hızlı başlayan taraftı  5. Dakikada korner atışında Zafer’in kafa şutu ile 1-0 öne geçti. Tekirdağspor 17. Dakikada beraberliği sağlarken 26. Dakikada penaltı atışından 1-2 öne geçti. İlk yarı Tekirdağ’ın üstünlüğü ile tamamlanırken ikinci yarıda başka gol olmayınca maç 1-2 sona erdi.

Pazarspor: Mustafa(dk 46 (Eren), Taner(dk 21 Mert), Zafer(dk 80 Ensar), Tugay(dk 46 Fatih), Batuhan, Maksut(dk 60 Altan), Oğuzhan(dk 46 Mete), Kadir, Önder(dk 70 Eren), Mehmet(dk 60 Sinan), Cihad(dk 70 Eren)

    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.