Rakip bayağı dişli 3-2

Spor 20.08.2016 - 09:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Rakip bayağı dişli 3-2

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Kocaeli Birlikspor, Afyon kampının ikinci hazırlık maçında Darıca Gençlerbirliği'nin yer aldığı 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor ile karşılaştı ve maçı 3-2 kaybetti. İLK 30 DAKİKA İYİ DEĞİLDİK Çok sayıda oyuncu değişikliği yapan Kırmızı Beyazlılar ilk 30 dakikada beklentilerin çok altındaydı. Bu bölümde Emir ve eski Derincesporlu Cenk Sarıtaş'ın gollerine engel olmayan Kocaeli Birlikspor'da Onur Garip 65. dakikada attığı kafa golü ile farkı 1'e indirdi. Diyarbekir ekibi karşısında ikinci yarıda daha derli toplu bir futbol ortaya koyan Birlikspor duran toptan 3. golü ağlarından çıkardı.   ONUR GARİP 2 GOL ATTI AMA YETMEDİ Sağdan yapılan ortada Uğur'un kafa vuruşu sağ köşeden filelere gitti. 89. dakikada ise Birlikspor'da ilk golün sahibi Onur, Mutlu'nun ortasında yine kafa vuruşunu yapan isimdi ve ikinci yarıda oyuna giren Onur'un golü ile maçın skoru belirlendi. Kocaeli Birlikspor: 2 - Diyarbekirspor: 3. Maçın genelinde sert bir futbol oynanırken, iki takım futbolcuları zaman zaman gerilimli anlar yaşadı. 
2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Kocaeli Birlikspor, Afyon kampının ikinci hazırlık maçında Darıca Gençlerbirliği'nin yer aldığı 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor ile karşılaştı ve maçı 3-2 kaybetti.

İLK 30 DAKİKA İYİ DEĞİLDİK

Çok sayıda oyuncu değişikliği yapan Kırmızı Beyazlılar ilk 30 dakikada beklentilerin çok altındaydı. Bu bölümde Emir ve eski Derincesporlu Cenk Sarıtaş'ın gollerine engel olmayan Kocaeli Birlikspor'da Onur Garip 65. dakikada attığı kafa golü ile farkı 1'e indirdi. Diyarbekir ekibi karşısında ikinci yarıda daha derli toplu bir futbol ortaya koyan Birlikspor duran toptan 3. golü ağlarından çıkardı.

 

ONUR GARİP 2 GOL ATTI AMA YETMEDİ

Sağdan yapılan ortada Uğur'un kafa vuruşu sağ köşeden filelere gitti. 89. dakikada ise Birlikspor'da ilk golün sahibi Onur, Mutlu'nun ortasında yine kafa vuruşunu yapan isimdi ve ikinci yarıda oyuna giren Onur'un golü ile maçın skoru belirlendi. Kocaeli Birlikspor: 2 - Diyarbekirspor: 3. Maçın genelinde sert bir futbol oynanırken, iki takım futbolcuları zaman zaman gerilimli anlar yaşadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.