Rakip Çorum Fena Kilitlendi

Spor 12.04.2016 - 09:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Rakip Çorum Fena Kilitlendi

Spor Toto 3. Lig 3. grup ekiplerinden Çorum Belediyespor'un teknik direktörü Serdar Bozkurt, ligin kalan haftalarında kendileri gibi play­-off mücadelesi veren rakiplerle karşılaşacaklarını belirterek, "Darıca maçı sadece teknik heyet ve futbolcuların değil, topyekün Çorum'un maçıdır.

Spor Toto 3. Lig 3. grup ekiplerinden  Çorum Belediyespor'un teknik direktörü Serdar Bozkurt, ligin kalan haftalarında kendileri gibi play­-off mücadelesi veren rakiplerle karşılaşacaklarını belirterek, " Darıca maçı sadece teknik heyet ve futbolcuların değil, topyekün  Çorum'un maçıdır." dedi. Bozkurt, yaptığı açıklamada, Niğdespor ile deplasmanda oynadıklarını maçtan bir puanla ayrıldıklarını anımsatarak, maçın ilk yarısında her iki takımın da skoru değiştirecek pozisyonlar bulduğunu ancak değerlendiremediklerini söyledi. Niğde maçıyla ilgili detaylı analiz yapmaya gerek olmadığını belirten Bozkurt, "Artık tek hedef  Darıca maçı. Bugünden itibaren tamamen bu maça odaklanacağız.  Darıca maçı sadece teknik heyet ve futbolcuların değil, topyekün  Çorum'un maçıdır.  Niğde maçından alınan 1 puan iyi puandır. Ancak artık tüm sezonun kaderini belirleyecek bir  Darıca maçımız var. İyi hazırlanacağımız bu maçta bizler sahada  Çorum adına mücadele ederken, Çorumluların da bizi tribünlerde desteklemesini istiyoruz." diye konuştu. Play-off'lara kalarak 2. Lig'e yükselmek istediklerini ifade eden Bozkurt,  Çorumhalkının 3. Lig'i hak etmediğine inandığını kaydetti.
Spor Toto 3. Lig 3. grup ekiplerinden Çorum Belediyespor'un teknik direktörü Serdar Bozkurt, ligin kalan haftalarında kendileri gibi play­-off mücadelesi veren rakiplerle karşılaşacaklarını belirterek, "Darıca maçı sadece teknik heyet ve futbolcuların değil, topyekün Çorum'un maçıdır.

Spor Toto 3. Lig 3. grup ekiplerinden  Çorum Belediyespor'un teknik direktörü Serdar Bozkurt, ligin kalan haftalarında kendileri gibi play­-off mücadelesi veren rakiplerle karşılaşacaklarını belirterek, " Darıca maçı sadece teknik heyet ve futbolcuların değil, topyekün  Çorum'un maçıdır." dedi.

Bozkurt, yaptığı açıklamada, Niğdespor ile deplasmanda oynadıklarını maçtan bir puanla ayrıldıklarını anımsatarak, maçın ilk yarısında her iki takımın da skoru değiştirecek pozisyonlar bulduğunu ancak değerlendiremediklerini söyledi.

Niğde maçıyla ilgili detaylı analiz yapmaya gerek olmadığını belirten Bozkurt, "Artık tek hedef  Darıca maçı. Bugünden itibaren tamamen bu maça odaklanacağız.  Darıca maçı sadece teknik heyet ve futbolcuların değil, topyekün  Çorum'un maçıdır.  Niğde maçından alınan 1 puan iyi puandır. Ancak artık tüm sezonun kaderini belirleyecek bir  Darıca maçımız var. İyi hazırlanacağımız bu maçta bizler sahada  Çorum adına mücadele ederken, Çorumluların da bizi tribünlerde desteklemesini istiyoruz." diye konuştu.

Play-off'lara kalarak 2. Lig'e yükselmek istediklerini ifade eden Bozkurt,  Çorumhalkının 3. Lig'i hak etmediğine inandığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.