19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Rakip Yola Çıktı

Spor 02.08.2017 - 15:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Rakip Yola Çıktı

Kendi tesislerindeki birinci etap kamp çalışmalarını tamamlayan Muğlaspor ikinci etap kamp yapmak üzere bugün Afyon’a gitti. Basın Sözcüsü Hüseyin Nizamoğlu, “Dünkü Muğlaspor kafilesinde 28 futbolcu, teknik kadro ve diğer ilgililer yer aldı “ dedi.

Muğlaspor’un Afyon kampı bugün başladı. Birinci etap kamp çalışmalarını önceki gün tamamlayan Muğlaspor’da kafile ikinci etap dış kamp yapmak üzere bugün Afyon’a gitti. Dış kamp merkezinde 10 gün kamp yapacak olan yeşil beyazlılar bu süre içinde hazırlık maçları da yapacak. Muğlaspor’un bugün başlayan Afyon kamp kadrosunda 28 futbolcunun yanı sıra Teknik kadro Basın ve değir bazı ilgililerde yer aldı. Muğlaspor basın sözcüsü Hüseyin Nizamoğlu dün konu hakkında yaptığı açıklamada özetle şunları söyledi, “Daha önceden belirttiğim gibi Kendi tesislerimizdeki birinci etap kamp çalışmalarımız başarılı geçti ve takımımız 10 günlük dış kamp yapmak üzere bu sabah saatlerinde Afyon’a gitti. Takımımızın kafilesi ikinci etap kam için yeterli sayıdadır. Kadromuz futbolcu ve diğer ilgililerle yaklaşık olarak 40 civarındadır. Artık sezonun başlaması için geri sayım devam ediyor. 26-27 Ağustos 2017 tarihinde başlayacak olan yani sezona eksiksiz ve tam olarak gidererek sezona eksiksiz başlamak istiyoruz. Afyon kampında takımımıza ve kafilede ler alan herkese başarılar diliyorum” dedi.
Kendi tesislerindeki birinci etap kamp çalışmalarını tamamlayan Muğlaspor ikinci etap kamp yapmak üzere bugün Afyon’a gitti. Basın Sözcüsü Hüseyin Nizamoğlu, “Dünkü Muğlaspor kafilesinde 28 futbolcu, teknik kadro ve diğer ilgililer yer aldı “ dedi.

Muğlaspor’un Afyon kampı bugün başladı. Birinci etap kamp çalışmalarını önceki gün tamamlayan Muğlaspor’da kafile ikinci etap dış kamp yapmak üzere bugün Afyon’a gitti.

Dış kamp merkezinde 10 gün kamp yapacak olan yeşil beyazlılar bu süre içinde hazırlık maçları da yapacak.

Muğlaspor’un bugün başlayan Afyon kamp kadrosunda 28 futbolcunun yanı sıra Teknik kadro Basın ve değir bazı ilgililerde yer aldı.

Muğlaspor basın sözcüsü Hüseyin Nizamoğlu dün konu hakkında yaptığı açıklamada özetle şunları söyledi, “Daha önceden belirttiğim gibi Kendi tesislerimizdeki birinci etap kamp çalışmalarımız başarılı geçti ve takımımız 10 günlük dış kamp yapmak üzere bu sabah saatlerinde Afyon’a gitti. Takımımızın kafilesi ikinci etap kam için yeterli sayıdadır.

Kadromuz futbolcu ve diğer ilgililerle yaklaşık olarak 40 civarındadır.

Artık sezonun başlaması için geri sayım devam ediyor. 26-27 Ağustos 2017 tarihinde başlayacak olan yani sezona eksiksiz ve tam olarak gidererek sezona eksiksiz başlamak istiyoruz. Afyon kampında takımımıza ve kafilede ler alan herkese başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.