‘’Rakipler Darıca’ya gard alacak’’

Spor 04.06.2016 - 15:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘’Rakipler Darıca’ya gard alacak’’

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, Darıca G.B taraftarlarını heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, Darıca G.B taraftarlarını heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Çok iyi bir takım kuracaklarını sözünü veren Ramazan Hoca, ‘’Darıca değil, rakipler Darıca için gard alacak’’dedi. Şampiyonluk için işlerini şansa bırakmayacaklarını vurgulayan deneyimli teknik adam, Kerem Kaya ve Uğur Karakoç transferleri için yönetime teşekkür ederek, ‘’Uzun süredir takip ederek beğendiğimiz ve istediğimiz oyuncuları kadromuza kattık. Her ikisi de takımımıza güç katacaktır’’dedi. ‘’KEYİF VEREN BİR TAKIM OLACAĞIZ’’ Başta Darıca Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak olmak üzere yönetim kurulumuz ve taraftarlarımıza keyif veren bir takım izlettirmek istiyoruz. Kampa kadar transferlerimizi bitirip yeni sezona bomba gibi gireceğiz. Darıca halkına 2.Lig sevincini yaşatmak için var gücümüzle çalışacağız’’dedi.
Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, Darıca G.B taraftarlarını heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, Darıca G.B taraftarlarını heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Çok iyi bir takım kuracaklarını sözünü veren Ramazan Hoca, ‘’Darıca değil, rakipler Darıca için gard alacak’’dedi. Şampiyonluk için işlerini şansa bırakmayacaklarını vurgulayan deneyimli teknik adam, Kerem Kaya ve Uğur Karakoç transferleri için yönetime teşekkür ederek, ‘’Uzun süredir takip ederek beğendiğimiz ve istediğimiz oyuncuları kadromuza kattık. Her ikisi de takımımıza güç katacaktır’’dedi.

‘’KEYİF VEREN BİR TAKIM OLACAĞIZ’’

Başta Darıca Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak olmak üzere yönetim kurulumuz ve taraftarlarımıza keyif veren bir takım izlettirmek istiyoruz. Kampa kadar transferlerimizi bitirip yeni sezona bomba gibi gireceğiz. Darıca halkına 2.Lig sevincini yaşatmak için var gücümüzle çalışacağız’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.