19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Rakiplerimizi bekliyoruz!

Spor 02.07.2018 - 09:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Rakiplerimizi bekliyoruz!

MÜCAHİD VURAL VE ABBAS SIR, YENİ SEZONDAKİ RAKİPLERİMİZİ ÇEKECEK

Bir yanda 10 yıl aradan sonra 2.Lig’e yükselen Darıca Gençlerbirliğ, diyer yandan 5 yıl aradan sonra profesyonel liglere geri dönerek 3.Lig’e yükselen Gebzespor… Bölgemizin iki çınarının bugün yeni sezondaki rakipleri belli olacak. Gözler ve kulaklar iki kulübün başkanı Mücahid Vural ve Abbas Sır’da olacak. Spor Toto 2.ve 3.Lig’de 2018-19 sezonu grupları bugün İstanbul’da bulunan İstinye Amatörler Evi’nde yapılacak kura çekimiyle belli olacak. TFF, 2.Lig’de kura çekim saatinin 13.30’da, 3.Lig’de ise 15.30’da başlayacağını duyurdu. 10 yıl aradan sonra 2.Lig’de mücadele edecek olan Darıca Gençlerbirliği ile 3.Lig’e 5 yıl aradan sonra dönüş yapan Gebzespor’un rakiplerinin hangi takımlardan oluşacağı merak ediliyor. Bilindiği gibi her iki ligde yeni sezonun ilk maçları 1 Eylül’de start alacak. 2.LİG’İN TEK TEMSİLCİSİ DARICA G.B 36 takımın mücadele edeceği 2.Lig, geçen sezon olduğu gibi yeni sezonda da 18’er takımdan oluşan Kırmız ve Beyaz Grup olarak ikiye ayrılacak. 10 yıl aradan sonra şampiyon olan Darıca G.B, ilimizin 2.Lig’deki tek temsilcisi olarak mücadele verecek. Mersin İ.Y’nin küme düşürülmesi nedeniyle 53 takımın yer alacağı 3.Lig’de ise bir grup’ta 17, iki grupta ise 18 takım yer alacak. 3 grup halinde oynanacak olan 3.Lig’de Gebzespor’un yanı sıra ilimizin takımlarından Kocaeli Birlikspor, Gölcükspor ve Kocaelispor yer alıyor. VURAL VE SIR TEMSİL EDECEK Büyük heyecana sahne olacak kura çekimlerinde 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’ni Kulüp Başkanı Mücahid Vural, 3.Lig temsilcimiz Gebzespor’u da Kulüp Başkanı Abbas Sır temsil edecek. Aynı sezonda şampiyonluk yaşayarak bir üst lige yükselen takımlarımızın renklerine gönül veren taraftarları, Vural ve Sır’ın çekeceği kuranın ardından heyecanla rakiplerini bekleyecekler. 2.LİG TAKIMLARI DARICA G.B. Samsunspor Manisaspor Gaziantepspor Manisa Büyükşehir Belediyespor UTAŞ Uşakspor A.Ş Sancaktepe Belediyespor İnegölspor Sarıyer Tokatspor Etimesgut Belediyespor Kastamonuspor 1966 Eyüpspor Tuzlaspor Bodrum Belediye Bodrumspor Amed Sportif Faaliyetler Bugsaş Spor A.Ş Hacettepespor Konya Anadolu Selçukspor Niğde Belediyespor SBS İnşaat Kırıkkalespor Kahramanmaraşspor Zonguldak Kömürspor Pendikspor Fethiyespor Ottocool Karagümrük Menemen Belediyespor Sivas Belediyespor Bandırmaspor Şanlıurfaspor Gümüşhanespor Keçiörengücü 3.LİG TAKIMLARI GEBZESPOR Kocaelispor Kocaeli Birlik Karşıyaka Buca Silivri Nazilli BLD Adıyaman 1954 Artvin Hopa Serik BLD Nevşehir Fatsa BLD Şile Yıldız Kırşehir Belediyespor Alibeyköy Bayburt Kemer 2003 Düzce Ofspor Halide Edip Adıvar Erbaa Batman Petrol Yeni Altındağ Çatalca Kozan BLD Yomra Erzin BLD Bergama BLD Diyarbekir Tire 1922 24 Erzincan Pazarspor Yeni Orduspor Anadolu Bağcılar Van Büyükşehir BLD Turgutlu Gölcükspor Erok Muğlaspor 1461 Trabzon Ergene Velimeşe Sultanbeyli Kızılcabölük Elaziz BLD Büyükçekmece Tepecik Çorum BLD Cizrespor Düzyurt Karaköprü BLD Karacabey Birlik Payasspor Adliye Osmaniye  
MÜCAHİD VURAL VE ABBAS SIR, YENİ SEZONDAKİ RAKİPLERİMİZİ ÇEKECEK

Bir yanda 10 yıl aradan sonra 2.Lig’e yükselen Darıca Gençlerbirliğ, diyer yandan 5 yıl aradan sonra profesyonel liglere geri dönerek 3.Lig’e yükselen Gebzespor… Bölgemizin iki çınarının bugün yeni sezondaki rakipleri belli olacak. Gözler ve kulaklar iki kulübün başkanı Mücahid Vural ve Abbas Sır’da olacak.

Spor Toto 2.ve 3.Lig’de 2018-19 sezonu grupları bugün İstanbul’da bulunan İstinye Amatörler Evi’nde yapılacak kura çekimiyle belli olacak. TFF, 2.Lig’de kura çekim saatinin 13.30’da, 3.Lig’de ise 15.30’da başlayacağını duyurdu. 10 yıl aradan sonra 2.Lig’de mücadele edecek olan Darıca Gençlerbirliği ile 3.Lig’e 5 yıl aradan sonra dönüş yapan Gebzespor’un rakiplerinin hangi takımlardan oluşacağı merak ediliyor. Bilindiği gibi her iki ligde yeni sezonun ilk maçları 1 Eylül’de start alacak.

2.LİG’İN TEK TEMSİLCİSİ DARICA G.B

36 takımın mücadele edeceği 2.Lig, geçen sezon olduğu gibi yeni sezonda da 18’er takımdan oluşan Kırmız ve Beyaz Grup olarak ikiye ayrılacak. 10 yıl aradan sonra şampiyon olan Darıca G.B, ilimizin 2.Lig’deki tek temsilcisi olarak mücadele verecek. Mersin İ.Y’nin küme düşürülmesi nedeniyle 53 takımın yer alacağı 3.Lig’de ise bir grup’ta 17, iki grupta ise 18 takım yer alacak. 3 grup halinde oynanacak olan 3.Lig’de Gebzespor’un yanı sıra ilimizin takımlarından Kocaeli Birlikspor, Gölcükspor ve Kocaelispor yer alıyor.

VURAL VE SIR TEMSİL EDECEK

Büyük heyecana sahne olacak kura çekimlerinde 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’ni Kulüp Başkanı Mücahid Vural, 3.Lig temsilcimiz Gebzespor’u da Kulüp Başkanı Abbas Sır temsil edecek. Aynı sezonda şampiyonluk yaşayarak bir üst lige yükselen takımlarımızın renklerine gönül veren taraftarları, Vural ve Sır’ın çekeceği kuranın ardından heyecanla rakiplerini bekleyecekler.

2.LİG TAKIMLARI
DARICA G.B.
Samsunspor
Manisaspor
Gaziantepspor
Manisa Büyükşehir Belediyespor
UTAŞ Uşakspor A.Ş
Sancaktepe Belediyespor
İnegölspor
Sarıyer
Tokatspor
Etimesgut Belediyespor
Kastamonuspor 1966
Eyüpspor
Tuzlaspor
Bodrum Belediye Bodrumspor
Amed Sportif Faaliyetler
Bugsaş Spor A.Ş
Hacettepespor
Konya Anadolu Selçukspor
Niğde Belediyespor
SBS İnşaat Kırıkkalespor
Kahramanmaraşspor
Zonguldak Kömürspor
Pendikspor
Fethiyespor
Ottocool Karagümrük
Menemen Belediyespor
Sivas Belediyespor
Bandırmaspor
Şanlıurfaspor
Gümüşhanespor
Keçiörengücü

3.LİG TAKIMLARI
GEBZESPOR
Kocaelispor
Kocaeli Birlik
Karşıyaka
Buca
Silivri
Nazilli BLD
Adıyaman 1954
Artvin Hopa
Serik BLD
Nevşehir
Fatsa BLD
Şile Yıldız
Kırşehir Belediyespor
Alibeyköy
Bayburt
Kemer 2003
Düzce
Ofspor
Halide Edip Adıvar
Erbaa
Batman Petrol
Yeni Altındağ
Çatalca
Kozan BLD
Yomra
Erzin BLD
Bergama BLD
Diyarbekir
Tire 1922
24 Erzincan
Pazarspor
Yeni Orduspor
Anadolu Bağcılar
Van Büyükşehir BLD
Turgutlu
Gölcükspor
Erok
Muğlaspor
1461 Trabzon
Ergene Velimeşe
Sultanbeyli
Kızılcabölük
Elaziz BLD
Büyükçekmece Tepecik
Çorum BLD
Cizrespor
Düzyurt
Karaköprü BLD
Karacabey Birlik
Payasspor
Adliye
Osmaniye  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.