19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ramada Gebze Açıldı

Gebze 21.01.2017 - 14:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ramada Gebze Açıldı

Gebze Merkez'de hizmete giren Ramada Encore'un açılış töreni , il ve ilçe protokolünün katlımıyla gerçekleşti.

Bölgede ki sahip oldukları oteller zincirine bir yenisini daha ekleyen Altıntaş Ailesi son olarak Ramada Encore Otel'i Gebze'ye kazandırdılar. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Haluk Görgün, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gebze Ticaret ,Odası Başkanı Nail Çiler,, Dilovası Eski Kaymakamı Hulisi Şahin, Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Kocaeli Eski Milletevekillleri Eyüp Ayar,  Bülent Atasayan, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, işadamları ve vatandaşların katıldığı açılış töreninde evsahipliğini Muzaffer Altıntaş yaptı. Tören öncesinde Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Zeki Aygün, M.Akif Yılmaz'ın açılışa katılamadıklarından dolayı mazeret ve hayırlı olsun faksları okunurken törene katılması beklenen Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın dün El-Bab'da şehit olan askerlerle ilgili cenaze törenine katılımı nedeniyle gelemediği açıklaması yapıldı. Otelin açılış kurdelesinin kesimi öncesinde Gebze Ticaret odası Başkanı nail Çiler, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kısa bir selamlama konuşması yaptılar.   Haber: Adnan Ayvaz
Gebze Merkez'de hizmete giren Ramada Encore'un açılış töreni , il ve ilçe protokolünün katlımıyla gerçekleşti.

Bölgede ki sahip oldukları oteller zincirine bir yenisini daha ekleyen Altıntaş Ailesi son olarak Ramada Encore Otel'i Gebze'ye kazandırdılar. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Haluk Görgün, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gebze Ticaret ,Odası Başkanı Nail Çiler,, Dilovası Eski Kaymakamı Hulisi Şahin, Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Kocaeli Eski Milletevekillleri Eyüp Ayar,  Bülent Atasayan, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, işadamları ve vatandaşların katıldığı açılış töreninde evsahipliğini Muzaffer Altıntaş yaptı. Tören öncesinde Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Zeki Aygün, M.Akif Yılmaz'ın açılışa katılamadıklarından dolayı mazeret ve hayırlı olsun faksları okunurken törene katılması beklenen Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın dün El-Bab'da şehit olan askerlerle ilgili cenaze törenine katılımı nedeniyle gelemediği açıklaması yapıldı. Otelin açılış kurdelesinin kesimi öncesinde Gebze Ticaret odası Başkanı nail Çiler, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kısa bir selamlama konuşması yaptılar.

  Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.