RAMADA GEBZE’YE GELİYOR!

Gebze 06.03.2016 - 10:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

RAMADA GEBZE’YE GELİYOR!

1939 doğumlu olan, 17 yaşında Gebze’ye ayağını basan ve tam 60 yıllık Gebzeli olan, Gebze’ye biri ortaokul diğeri ana okul olarak iki okul kazandıran Gebzeli Hayırsever İşadamı Muzaffer Altıntaş, yorgancılıktan başlayıp nakliyecilik, taksicilik ve lastik bayiliği  branşlarında bugüne kadar gerçekleştirdiği  faaliyetlerini bugün otelcilik sektöründe ilerletmeyi sürdürüyor. Oğulları ile birlikte bugün sürdürdüğü ticari faaliyetlerini otelcilik hususunda ilerleten ve bu konuda  önemli projelere imza atan Muzaffer Altıntaş son olarak otelcilikte tanınmış marka olan RAMADA’yı da Gebze’ye getiriyor. GEBZE RAMADA MAYIS AYINDA AÇILACAK Sahibi olduğu Gebze Hükümet caddesi üzerinde Anibal Hotel yanında  yaklaşık 3 yıl önce inşaatına başlanan hotel inşaatı en geç 19 Mayıs tarihine kadar GEBZE RAMADA olarak faaliyete açılması planlanıyor. YORGANCI İĞNESİNDEN OTELCİLİĞE Hummalı çalışmaları yakından takip eden yılların işadamı Muzaffer Altıntaş  şunları söyledi: “Memleketim Trabzon’dan 14-15 yaşlarında çıktım gurbete, İstanbul Şişli ve Ortaköy’de Mehmet ve Veysel Ustalarımdan yorgancılığı öğrendim Allah onlara gani gani rahmet eylesin bana sahip çıktılar! 17 yaşında iken ayak bastım o zaman 360 haneli olan Gebze’ye. Gebze’de kollarımı sıvadım, Çarşı Hamamı karşısındaki dükkanda gece gündüz yorgan iğnesi ile  yorgan diktim.Cenabı Rabbim bana nasip etti geceli gündüzlü işime verdim kendimi ve bugünlere geldim. Gebze’de çok çalıştım ve çabaladım. Gebze’nin ileri gelen Ailelerinden olan Halitağalara damat oldum 1958 yılında kızları ile evlendim, 3 çocuğum dünyaya geldi. İstanbul’da 24 ay askerlik yaptıktan sonra kendimi işime verdim, nakliyecilik, minibüsçülük ve taksicilik yaptım, Park Taksi’yi kurdum. Akabinde oto lastik bayiliğini kurdum Gebze’de. Şimdi ise bu yaşımda çocuklarımla birlikte otelcilik işinde de çok yakından ilgileniyor bunu ilerletiyoruz. GEBZE’DE MARKASI OLMAYAN BİR MARKAYI GETİRİYORUZ Bugün Allahıma çok şükür Gebze’de olmayan bir markayı Ramada markasını  buraya kazandıracağız inşallah.  İçinde  5 yıldızlı bir otelin bulunabileceği her türlü konforun bulunacağı Ramada Gebze’yi mayıs ayına yetiştirmeye çalışıyorum. Bizzat kendim ilgileniyorum, en8 iyi malzemeyi kullanarak bu şekline getirdik. Şimdiden Gebze’ye hayırlı olsun” dedi. Ramada Gebze, Hükümet Caddesi Anibal kavşağı, Feyzullah Kadı Türbesi karşısında 6 katlı, toplam 61 odalı olarak hizmete girecek.

1939 doğumlu olan, 17 yaşında Gebze’ye ayağını basan ve tam 60 yıllık Gebzeli olan, Gebze’ye biri ortaokul diğeri ana okul olarak iki okul kazandıran Gebzeli Hayırsever İşadamı Muzaffer Altıntaş, yorgancılıktan başlayıp nakliyecilik, taksicilik ve lastik bayiliği  branşlarında bugüne kadar gerçekleştirdiği  faaliyetlerini bugün otelcilik sektöründe ilerletmeyi sürdürüyor.

Oğulları ile birlikte bugün sürdürdüğü ticari faaliyetlerini otelcilik hususunda ilerleten ve bu konuda  önemli projelere imza atan Muzaffer Altıntaş son olarak otelcilikte tanınmış marka olan RAMADA’yı da Gebze’ye getiriyor.

GEBZE RAMADA MAYIS AYINDA AÇILACAK

Sahibi olduğu Gebze Hükümet caddesi üzerinde Anibal Hotel yanında  yaklaşık 3 yıl önce inşaatına başlanan hotel inşaatı en geç 19 Mayıs tarihine kadar GEBZE RAMADA olarak faaliyete açılması planlanıyor.

YORGANCI İĞNESİNDEN OTELCİLİĞE

Hummalı çalışmaları yakından takip eden yılların işadamı Muzaffer Altıntaş  şunları söyledi: “Memleketim Trabzon’dan 14-15 yaşlarında çıktım gurbete, İstanbul Şişli ve Ortaköy’de Mehmet ve Veysel Ustalarımdan yorgancılığı öğrendim Allah onlara gani gani rahmet eylesin bana sahip çıktılar! 17 yaşında iken ayak bastım o zaman 360 haneli olan Gebze’ye. Gebze’de kollarımı sıvadım, Çarşı Hamamı karşısındaki dükkanda gece gündüz yorgan iğnesi ile  yorgan diktim.Cenabı Rabbim bana nasip etti geceli gündüzlü işime verdim kendimi ve bugünlere geldim.

Gebze’de çok çalıştım ve çabaladım. Gebze’nin ileri gelen Ailelerinden olan Halitağalara damat oldum 1958 yılında kızları ile evlendim, 3 çocuğum dünyaya geldi. İstanbul’da 24 ay askerlik yaptıktan sonra kendimi işime verdim, nakliyecilik, minibüsçülük ve taksicilik yaptım, Park Taksi’yi kurdum. Akabinde oto lastik bayiliğini kurdum Gebze’de.

Şimdi ise bu yaşımda çocuklarımla birlikte otelcilik işinde de çok yakından ilgileniyor bunu ilerletiyoruz.

GEBZE’DE MARKASI OLMAYAN BİR MARKAYI GETİRİYORUZ

Bugün Allahıma çok şükür Gebze’de olmayan bir markayı Ramada markasını  buraya kazandıracağız inşallah.  İçinde  5 yıldızlı bir otelin bulunabileceği her türlü konforun bulunacağı Ramada Gebze’yi mayıs ayına yetiştirmeye çalışıyorum. Bizzat kendim ilgileniyorum, en8 iyi malzemeyi kullanarak bu şekline getirdik. Şimdiden Gebze’ye hayırlı olsun” dedi.

Ramada Gebze, Hükümet Caddesi Anibal kavşağı, Feyzullah Kadı Türbesi karşısında 6 katlı, toplam 61 odalı olarak hizmete girecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.