19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ramazan Ayının Gelişini Kutlarken Kendini Vurdu

16.05.2018 - 00:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ramazan Ayının Gelişini Kutlarken Kendini Vurdu

Ramazan'ın gelişini kutlamak isteyen genç, havaya ateş ederken yanlışlıkla kendisini ayağından vurdu.

Düzce'de, Ramazan ayının gelişini havaya ateş ederek kutlamak isteyen bir kişi tüfeğini doldur-boşalt yaparken kendini ayağından vurdu. DOLDUR BOŞALT YAPARKEN KENDİNİ AYAĞINDAN VURDU Olay akşam saatlerinde, Aydınpınar Köyü'nde meydana geldi. Sami A., Ramazan ayının gelişini havaya ateş ederek kutlamak istedi. Havaya iki kez ateş eden Sami A. daha sonra tüfeğini doldur-boşalt yapmak istedi. Bu sırada ateş alan tüfekten çıkan saçmalar, Sami A.'nın ayağına saplandı. Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sami A. tedavi altına alındı. 10 KİŞİ HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILDI Düzce Valiliği'nin talimatı ile İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri akşam saatlerinde Düzce'de gelenek haline gelen havaya ateş ederek Ramazan ayı kutlamalarına karşın devriyelerini sıklaştırdı. Yapılan kontrollerde havaya ateş ederken yakalanan 10 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.
Ramazan'ın gelişini kutlamak isteyen genç, havaya ateş ederken yanlışlıkla kendisini ayağından vurdu.

Düzce'de, Ramazan ayının gelişini havaya ateş ederek kutlamak isteyen bir kişi tüfeğini doldur-boşalt yaparken kendini ayağından vurdu.

DOLDUR BOŞALT YAPARKEN KENDİNİ AYAĞINDAN VURDU

Olay akşam saatlerinde, Aydınpınar Köyü'nde meydana geldi. Sami A., Ramazan ayının gelişini havaya ateş ederek kutlamak istedi. Havaya iki kez ateş eden Sami A. daha sonra tüfeğini doldur-boşalt yapmak istedi. Bu sırada ateş alan tüfekten çıkan saçmalar, Sami A.'nın ayağına saplandı. Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sami A. tedavi altına alındı.

10 KİŞİ HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILDI

Düzce Valiliği'nin talimatı ile İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri akşam saatlerinde Düzce'de gelenek haline gelen havaya ateş ederek Ramazan ayı kutlamalarına karşın devriyelerini sıklaştırdı. Yapılan kontrollerde havaya ateş ederken yakalanan 10 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.