19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ramazan Hoca bu kez farklı konuştu

Spor 03.03.2016 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ramazan Hoca bu kez farklı konuştu

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, son haftalarda elde edilen galibiyetlerden ötürü duyduğu mutluluğu dile getirerek, önemli açıklamalarda bulundu.

Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ve yönetim kurulunun büyük emekleri olduğunu kaydeden Silin, Darıca G.B ailesi olarak güzel bir kenetlenme örneği gösterdiklerini ve hedefe odaklandıklarını kaydetti. Silin, ‘’ Futbolcu kardeşlerim, kulüp çalışanlarımız ve başarımız için emek sarf eden tüm neferlerimiz olmak üzere, başta kulübümüzün mihenk taşı olan Darıca Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak ve yönetimimize şahsım ve ekibim adına teşekkür ediyorum. ‘’KARABACAK OLDUĞU İÇİN ŞANSLIYIZ’’ ‘’Ben bir çok önemli kulüpte görev aldım. Ama şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki, sporu bu kadar seven bir belediye başkanımız olduğu için kendimizi şanslı hissediyoruz. Belediye Başkanımız sayın Şükrü Karabacak , Kulüp Başkanımız sayın Abdullah Örs ve Basın Sözcümüz sayın Mustafa Öztürk’ün bize inanılmaz bir destekleri var. Kendilerinden aldığımız destek ve güç hem teknik ekibimizi hem de futbolcu kardeşlerimize moral kaynağı oluyor. Kulübümüz için emek veren kıymetli yöneticilerimizi mahcup etmemek adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz’’dedi. ‘’ÇINARALTI BİZİM 12.ADAMIMIZ’’ Darıca G.B taraftarlarına mesaj gönderen Ramazan Hoca, ‘’Darıca Gençlerbirliği’mizin olmazsa olmazı 12 numarası Çınaraltı Grubu’na da bize verdikleri müthiş destekten dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Pazar günü şampiyonluk yolunda yine final niteliği taşıyan 90 dakikalardan bir tanesini oynayacağız. Sandıklıspor maçına Çınaraltı’nın yanı sıra tüm Darıcalı sporseverleri bekliyoruz. Tek amacımız var; sezon sezonunda bu kente 2.Lig coşkusunu yaşatmak. Çünkü burası her şeyin en güzelini hak ediyor’’dedi. ‘’BAŞARIDA BASINIMIZIN ÖNEMLİ BİR ROLÜ VAR’’ Yerel basının desteğinin önemine vurgu yapan Silin, ‘’Sportif başarılarda yönetim, futbolcu ve taraftarın rolü ne kadar önemliyse, yerel basınımızın rolü de bir o kadar önemlidir. Arkamızda ciddi derecede basınımızın desteğini hissediyoruz. Bölgemizin güzide basın mensubu dostlarımıza yanımızda olarak bize destek verdikleri için şahsım ve ekibim adına sonsuz teşekkür ediyorum’’dedi.
Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, son haftalarda elde edilen galibiyetlerden ötürü duyduğu mutluluğu dile getirerek, önemli açıklamalarda bulundu.

Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ve yönetim kurulunun büyük emekleri olduğunu kaydeden Silin, Darıca G.B ailesi olarak güzel bir kenetlenme örneği gösterdiklerini ve hedefe odaklandıklarını kaydetti. Silin, ‘’ Futbolcu kardeşlerim, kulüp çalışanlarımız ve başarımız için emek sarf eden tüm neferlerimiz olmak üzere, başta kulübümüzün mihenk taşı olan Darıca Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak ve yönetimimize şahsım ve ekibim adına teşekkür ediyorum.

‘’KARABACAK OLDUĞU İÇİN ŞANSLIYIZ’’

‘’Ben bir çok önemli kulüpte görev aldım. Ama şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki, sporu bu kadar seven bir belediye başkanımız olduğu için kendimizi şanslı hissediyoruz. Belediye Başkanımız sayın Şükrü Karabacak , Kulüp Başkanımız sayın Abdullah Örs ve Basın Sözcümüz sayın Mustafa Öztürk’ün bize inanılmaz bir destekleri var. Kendilerinden aldığımız destek ve güç hem teknik ekibimizi hem de futbolcu kardeşlerimize moral kaynağı oluyor. Kulübümüz için emek veren kıymetli yöneticilerimizi mahcup etmemek adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz’’dedi.

‘’ÇINARALTI BİZİM 12.ADAMIMIZ’’

Darıca G.B taraftarlarına mesaj gönderen Ramazan Hoca, ‘’Darıca Gençlerbirliği’mizin olmazsa olmazı 12 numarası Çınaraltı Grubu’na da bize verdikleri müthiş destekten dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Pazar günü şampiyonluk yolunda yine final niteliği taşıyan 90 dakikalardan bir tanesini oynayacağız. Sandıklıspor maçına Çınaraltı’nın yanı sıra tüm Darıcalı sporseverleri bekliyoruz. Tek amacımız var; sezon sezonunda bu kente 2.Lig coşkusunu yaşatmak. Çünkü burası her şeyin en güzelini hak ediyor’’dedi.

‘’BAŞARIDA BASINIMIZIN ÖNEMLİ BİR ROLÜ VAR’’

Yerel basının desteğinin önemine vurgu yapan Silin, ‘’Sportif başarılarda yönetim, futbolcu ve taraftarın rolü ne kadar önemliyse, yerel basınımızın rolü de bir o kadar önemlidir. Arkamızda ciddi derecede basınımızın desteğini hissediyoruz. Bölgemizin güzide basın mensubu dostlarımıza yanımızda olarak bize destek verdikleri için şahsım ve ekibim adına sonsuz teşekkür ediyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.