GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Recep Avcı’nın baba acısı!

Spor 19.07.2018 - 17:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Recep Avcı’nın baba acısı!

BEŞİR AVCI DÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Önceki gün yaşlılığıa bağlı sebapten dolayı hayatını kaybeden Gebzespor yönetim kurulu üyesi Recep Avcı’nın babası Beşir Avcı(95) dün son yolculuğuna uğurlanırken, cenaze törenine iş,siyasi ve spor camiasından bir çok tanıdık sima katıldı. Gebze’nin tanınan ve sevilen iş ve spor adamı, Gebzespor yönetim kurulu üyesi Recep Avcı, dün babasını toprağa verdi. Yaşlılığa bağlı sebepten dolayı hayatını kaybeden Recep Avcı’nın babası Beşir Avcı(95), yakınları ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Gebze İlyasbey Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanan Beşir Avcı, Pelitliköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.    Babasını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşayan Recep Avcı’yı işadamı Selçuk Sefertaş böyle teselli etmeye çalıştı.   CENAZEYE YOĞUN KATILIM  Gebzespor yöneticisi Recep Avcı’yı acılı gününde Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ak Parti Gebze ilçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, Gebzespor Başkanı Abbas Sır, Gebzespor Teknik Direktörü Özgür Vurur, Gebzespor takım kaptanları, Gebzespor yönetim kurulu üyeleri, Eskiçarşı tribünlerinin önde gelen isimleri, Darıca G.B ve İnegölspor taraftar grup başkanları, Avcı ailesinin yakınları ve çok sayıda iş, siyasi ve spor adamı katıldı.     Recep Avcı’nın cenazedeki üzgün görüntüsü objektiflere böyle yansıdı.   Cenaze törenine iş,siyasi ve spor camiasından bir çok isim katıldı   Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da cenazeye katıldı.   Gebzespor Başkanı Abbas Sır da cenazeye katılarak Recep Avcı’ya başsağlığı diledi.   Gebzespor Teknik Direktörü Özgür Vurur, Recep Avcı’yı acılı gününde yalnız bırakmadı.   Gebzespor takım kaptanları Serkan Esen, Oğuz Başaran ve Oktay Demircan, yönetim kurulu üyesi Recep Avcı’ya sarılarak teselli ettiler.   İlyasbey Camii’nin avlusu cenaze töreninde dolup taştı.   Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Recep Avcı’ya başsağlığı diledi.   Cenaze törenine emlak ve inşaat sektöründen tanınan isimler katıldı.   Darıca ve Gebze bölgesinin tanınan işadamları cenazeye katılarak Recep Avcı’yı yalnız bırakmadılar.
BEŞİR AVCI DÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Önceki gün yaşlılığıa bağlı sebapten dolayı hayatını kaybeden Gebzespor yönetim kurulu üyesi Recep Avcı’nın babası Beşir Avcı(95) dün son yolculuğuna uğurlanırken, cenaze törenine iş,siyasi ve spor camiasından bir çok tanıdık sima katıldı.

Gebze’nin tanınan ve sevilen iş ve spor adamı, Gebzespor yönetim kurulu üyesi Recep Avcı, dün babasını toprağa verdi. Yaşlılığa bağlı sebepten dolayı hayatını kaybeden Recep Avcı’nın babası Beşir Avcı(95), yakınları ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Gebze İlyasbey Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanan Beşir Avcı, Pelitliköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

 

Babasını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşayan Recep Avcı’yı işadamı Selçuk Sefertaş böyle teselli etmeye çalıştı.

 

CENAZEYE YOĞUN KATILI

Gebzespor yöneticisi Recep Avcı’yı acılı gününde Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ak Parti Gebze ilçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, Gebzespor Başkanı Abbas Sır, Gebzespor Teknik Direktörü Özgür Vurur, Gebzespor takım kaptanları, Gebzespor yönetim kurulu üyeleri, Eskiçarşı tribünlerinin önde gelen isimleri, Darıca G.B ve İnegölspor taraftar grup başkanları, Avcı ailesinin yakınları ve çok sayıda iş, siyasi ve spor adamı katıldı.

 

 

Recep Avcı’nın cenazedeki üzgün görüntüsü objektiflere böyle yansıdı.

 

Cenaze törenine iş,siyasi ve spor camiasından bir çok isim katıldı

 

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da cenazeye katıldı.

 

Gebzespor Başkanı Abbas Sır da cenazeye katılarak Recep Avcı’ya başsağlığı diledi.

 

Gebzespor Teknik Direktörü Özgür Vurur, Recep Avcı’yı acılı gününde yalnız bırakmadı.

 

Gebzespor takım kaptanları Serkan Esen, Oğuz Başaran ve Oktay Demircan, yönetim kurulu üyesi Recep Avcı’ya sarılarak teselli ettiler.

 

İlyasbey Camii’nin avlusu cenaze töreninde dolup taştı.

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Recep Avcı’ya başsağlığı diledi.

 

Cenaze törenine emlak ve inşaat sektöründen tanınan isimler katıldı.

 

Darıca ve Gebze bölgesinin tanınan işadamları cenazeye katılarak Recep Avcı’yı yalnız bırakmadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.