19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Refah, Mudarlı’yı dinledi

Gebze 13.05.2019 - 09:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Refah, Mudarlı’yı dinledi

Yeniden Refah Partisi Gebze Teşkilatı köy ziyaretlerine başladı. İlçe Başkanı Engin Kılıç ve yönetimi Mudarlı köyünde Çiftçilerin ve köylülerin sorunlarını dinleyerek, Refah iktidarında çözüm yollarını anlattı.

Yeniden Refah Partisi Gebze Köy ziyaretleri kapsamında ilk ziyaretini Mudarlı’ya yaptı. Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Engin Kılıç ve İlçe Yönetimi Mudarlı Köyü Muhtarı Selami Köse ve vatandaşlarla buluşarak, sorun ve taleplerini dinledi. Yeniden Refah Partisinin yeni kurulan bir siyasi hareket olduğunu ama kısa sürede Dr Fatih Erbakan Liderliğinde Tüm ülkede teşkilatlandığını belirten Kılıç sözlerini; “Tarımın ve hayvancılığın bitme noktasına geldiği,  çiftçimizin, köylümüzün ürününün gelirinin,  üretim maliyetinin yarısını karşılamaya yetmediği bir Türkiye olabilir mi?”şeklinde ifade etti. ÇÖZÜM YOLLARINI ANLATTI Köylerde yaşanan sorunlara değinen ve Refah iktidarında çözüm yollarını anlatan İlçe Başkanı Kılıç, “Milyonlarca çiftçi ve köylümüzü yıllardır mağdur eden,  ekonomimize zarar veren başta 'şeker pancarı kotası' olmak üzere tarım ürünlerine konulan bütün haksız kotalar kaldırılıp atılacak, şeker pancarı ve diğer tarım ürünlerinin ekimi teşvik edeceğiz. Orman köylüsüyle ormanlarımızı barıştıracağız. Köylüsü olmayan ormanı korumanın son derece zor olduğu uygulamalarla görülmüştür. Bu düşünceden hareketle, orman köylüsünün gelirlerini arttıracak tedbirler alınacak, orman köylülerinin köylerini terk etmemeleri sağlayacağız. Yeniden Refah Partisi iktidarında Buğday ve un ithalatını en kısa sürede  ‘sıfır seviyesine’  düşüreceğiz.  İnsan ve hayvan sağlığına, çevreye ve toprağa en büyük zararları veren,  GDO’lu hayvan yemlerinin ve tohumların ithalatını derhal durduracağız. TOHUMCULUK YASALARI GÖZDEN GEÇİRİLMELİ Tohumculuk' ile ilgili bütün  yasaları milli bir duruş ile gözden geçireceğiz ve  Yerli tohum gen bankası kurup, yerli tohumlarımız için uluslararası patent alınmasını sağlayacağız. Sadece sertifikalı yabancı tohum kullanıcılarına verilen tarım desteği,  Türk tohumu kullanan üreticilere de vererek yerli tohum kullanımını destekleyeceğiz. Ülkemizi tarım alanında yılda en az '100 milyar dolar ihracat'  yapan bir ülke haline getireceğiz.” şeklinde sürdürdü.  Muhtar Selami Köse de; “Seçim olmayan bir dönemde Köyümüze bizleri ziyarete gelen Yeniden Refah Partili kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. İnşaallah diğer siyasilere de örnek olur.” Dedi. Yeniden Refah Partisi Gebze’de Köylerden Sorumlu Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Selim Tezcan ve  Mudarlı Köyü Temsilcisi Ahmet Avcı’da ziyarette hazır bulundu.
Yeniden Refah Partisi Gebze Teşkilatı köy ziyaretlerine başladı. İlçe Başkanı Engin Kılıç ve yönetimi Mudarlı köyünde Çiftçilerin ve köylülerin sorunlarını dinleyerek, Refah iktidarında çözüm yollarını anlattı.

Yeniden Refah Partisi Gebze Köy ziyaretleri kapsamında ilk ziyaretini Mudarlı’ya yaptı. Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Engin Kılıç ve İlçe Yönetimi Mudarlı Köyü Muhtarı Selami Köse ve vatandaşlarla buluşarak, sorun ve taleplerini dinledi. Yeniden Refah Partisinin yeni kurulan bir siyasi hareket olduğunu ama kısa sürede Dr Fatih Erbakan Liderliğinde Tüm ülkede teşkilatlandığını belirten Kılıç sözlerini; “Tarımın ve hayvancılığın bitme noktasına geldiği,  çiftçimizin, köylümüzün ürününün gelirinin,  üretim maliyetinin yarısını karşılamaya yetmediği bir Türkiye olabilir mi?”şeklinde ifade etti.

ÇÖZÜM YOLLARINI ANLATTI

Köylerde yaşanan sorunlara değinen ve Refah iktidarında çözüm yollarını anlatan İlçe Başkanı Kılıç, “Milyonlarca çiftçi ve köylümüzü yıllardır mağdur eden,  ekonomimize zarar veren başta 'şeker pancarı kotası' olmak üzere tarım ürünlerine konulan bütün haksız kotalar kaldırılıp atılacak, şeker pancarı ve diğer tarım ürünlerinin ekimi teşvik edeceğiz. Orman köylüsüyle ormanlarımızı barıştıracağız. Köylüsü olmayan ormanı korumanın son derece zor olduğu uygulamalarla görülmüştür. Bu düşünceden hareketle, orman köylüsünün gelirlerini arttıracak tedbirler alınacak, orman köylülerinin köylerini terk etmemeleri sağlayacağız. Yeniden Refah Partisi iktidarında Buğday ve un ithalatını en kısa sürede  ‘sıfır seviyesine’  düşüreceğiz.  İnsan ve hayvan sağlığına, çevreye ve toprağa en büyük zararları veren,  GDO’lu hayvan yemlerinin ve tohumların ithalatını derhal durduracağız.

TOHUMCULUK YASALARI GÖZDEN GEÇİRİLMELİ

Tohumculuk' ile ilgili bütün  yasaları milli bir duruş ile gözden geçireceğiz ve  Yerli tohum gen bankası kurup, yerli tohumlarımız için uluslararası patent alınmasını sağlayacağız. Sadece sertifikalı yabancı tohum kullanıcılarına verilen tarım desteği,  Türk tohumu kullanan üreticilere de vererek yerli tohum kullanımını destekleyeceğiz. Ülkemizi tarım alanında yılda en az '100 milyar dolar ihracat'  yapan bir ülke haline getireceğiz.” şeklinde sürdürdü.  Muhtar Selami Köse de; “Seçim olmayan bir dönemde Köyümüze bizleri ziyarete gelen Yeniden Refah Partili kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. İnşaallah diğer siyasilere de örnek olur.” Dedi. Yeniden Refah Partisi Gebze’de Köylerden Sorumlu Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Selim Tezcan ve  Mudarlı Köyü Temsilcisi Ahmet Avcı’da ziyarette hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.